La Fundació UAB

Aquesta setmana comencen les classes de Pilates Mat gratuïtes per al personal de la Corporació

Mètode Pilates Mat
Les classes d'entrenament Pilates Mat, mètode d'exercici físic conegut per millorar la salut musculoesquelètica i la concentració, seran ofertes per monitors/es del Servei de Prevenció Aliè Egarsat Prevenció en sessions setmanals, tant al Campus com a Casa Convalescència.

17/07/2019

A partir del dilluns 30 de setembre, els membres del personal de la Corporació podran assistir a classes gratuïtes de Pilates Mat, una variant del mètode Pilates que es fa sobre una estora al terra, impartides per monitors del Servei de Prevenció Aliè Egarsat Prevenció. Hi ha 8 sessions setmanals programades, 4 al Campus i 4 a Casa Convalescència. Prèviament, els/les interessats/des s'hauran d'haver inscrit en un dels horaris previstos:

Al Campus de la UAB
Dilluns i dimarts, de 17:15 a 18:00h i de 18:15 a 19:00h, en un espai de Vila 2.

A Casa Convalescència
Dimecres i dijous, de 17:15 a 18:00h i de 18:15 a 19:00h.

El Mètode Pilates és un sistema d'entrenament físic inventat durant la Primera Guerra Mundial per l'alemany Joseph Pilates, basat en els seus coneixements de diverses especialitats com la gimnàstica, la traumatologia, el ballet o el ioga. L'exercici Pilates se centra en el desenvolupament dels músculs interns per tal de mantenir l'equilibri del cos i aportar firmesa i estabilitat a la columna vertebral. En particular, els exercicis de Pilates ensenyen a ser conscients de la respiració i l'alineació de la columna i enforteixen els músculs interns del tors que són importants per prevenir dolors d'esquena.

L'impartició de les classes gratuïtes s'emmarca dins de l'ampliació de l'oferta d'activitats per part d'Egarsat, l'empresa adjudicatària del concurs públic per a la contractació d'un Servei de Prevenció a la Corporació.