La Fundació UAB

S'apropa la XII Cursa de la UAB en suport a La Marató de TV3

img_cursa_MaratoTV3_2023

La Universitat Autònoma de Barcelona i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès organitzen el diumenge 17 de desembre la Cursa de la UAB solidària 2023 en suport a La Marató de TV3, enguany dedicada a la salut sexual i reproductiva (SSIR).

10/11/2023

Un any més, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, amb la col·laboració i el patrocini de la Universitat de Barcelona i d’Applus+ Laboratories, han organitzat la XII cursa solidària de la UAB en suport a La Marató de TV3.

La Cursa de la UAB tindrà lloc el pròxim diumenge 17 de desembre i la recaptació de les donacions es destinaran a la Fundació la Marató de TV3, que enguany es dedica a la salut sexual i reproductiva (SSIR). Serà la primera vegada que La Marató escull aquesta temàtica, que, segons els professionals de la salut, engloba un conjunt de patologies molt poc conegudes que afecten la població, en tots els aspectes de la vida i al llarg de tota la vida, com les complicacions relacionades amb l'aparell reproductor, la medicina reproductiva, i les vinculades a l'embaràs i el part, entre d'altres. 

Ja és la dotzena edició des de la primera cursa a la UAB, totes amb un grau de participació i d’esforç solidari remarcable. Les modalitats per participar aquest any inclouen una cursa d’11,7 km, una cursa i caminada de 6 km i una cursa de 480 m adaptada per a persones amb mobilitat reduïda.

Si us interessa participar-hi, podeu fer la inscripció aquí.