La Fundació UAB

Primera celebració de la Graduació dels Tècnics i Tècniques Superiors en Comerç Internacional

Grauduats i professorat de la promoció 2022 del CFGS en Comerç Internacional

El Centre de Formació Professional de la Fundació UAB va celebrar el primer acte de Graduació dels titulats com a Tècnics i Tècniques Superiors en Comerç Internacional de la promoció 2022. Una trentena de familiars i professorat van assistir al lliurament de diplomes als exalumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior en Comerç Internacional, el passat 23 de setembre, a l'Hotel Exe Campus UAB.

03/10/2022

Una trentena d'assistents es van apropar a l'Hotel Exe Campus UAB, el passat 23 de setembre, per no perdre's el primer acte institucional de Graduació dels Tècnics i Tècniques Superiors en Comerç Internacional de la promoció 2020-2022, organitzat pel Centre de Formació Professional de la Fundació UAB, el passat divendres 23 de setembre.

L'esdeveniment va començar amb unes paraules de benvinguda de la directora del centre, Mèrida iglesias-Lucía, que va agrair la presència de tots els assistents, graduats i graduades, professorat i familiars. L'acompanyaven a la taula de ponents la vicepresidenta executiva de la Fundació UAB, Maria Espadalé, i la professora del CFGS Raquel Perales, que va ser escollida pels exalumnes com a padrina de la vetllada.

Iglesias-Lucía va destacar durant la seva intervenció que assolir el títol de Tècnics i Tècniques Superiors en Comerç Internacional, no era un "camí que es feia sol: es feia amb el vostre esforç i amb la companyia, i el recolzament, dels vostres companys, familiars i professorat"

Tot seguit, va donar pas a la docent Perales, que es va mostrar molt il·lusionada d'haver estat elegida com la representant del professorat per part dels seus antics estudiants, i va posar en valor la seva fita d'haver aconseguit aquesta titulació, malgrat les adversitats, com la pandèmia;  i juntament amb els altres professors estaven segurs que "se'ls hi obriria moltes portes i que les sabrien aprofitar". "Confieu en vosaltres mateixos, treballant cada dia i donant el millor de vosaltres arribareu allà on vulgueu", va concloure.

Es va prosseguir amb el lliurament de diplomes als recent titulats i titulades del CFGS en Comerç Internacional. La professora Perales va ser l'encarregada d'anunciar a cada graduat i graduada perquè s'apropés a recollir el títol, mentre es feien les corresponents fotografies per recordar aquell moment per la posteritat.

 

Un moment de la intervenció de Claudia Molina, representant dels titulats i titulades de la promoció 2022
Un moment de la intervenció de Claudia Molina, representant dels titulats i titulades de la promoció 2022 del CFGS en Comerç Internacional UAB

 

Claudia Molina va ser la representant dels estudiants de la promoció 2022 en realitzar un parlament.durant la cerimònia. Va parlar de la seva experiència i del seu pas cursant aquests estudiar a la UAB, recordant com es van desenvolupar les classes durant el confinament, i la tornada a les aules. Va destacar la gran tasca del professorat en aquest període on no era fàcil impartir docència i connectar amb l'alumnat a través de les pantalles de l'ordinador.

Va finalitzar la seva intervenció felicitant també als seus companys de classe per haver superat els estudis tot i les dificultats sorgides durant els mesos de pandèmia. "Gràcies a aquest esforç estem aquí celebrant aquesta graduació", va afegir.

Maria Espadalé, en representació de la FUAB i també del rector de la UAB, va fer el seu discurs per congratular als recent titulats i titulades per la finalització exitosa dels seus estudis, i esperava que se'n portessin una "motxilla plena de coneixements, de somriures i de moltes complicitats amb els amics i amigues fets durant aquest període". També va subratllar que eren uns "tècnics i tècniques superiors especials", perquè la UAB era de les poques universitats que potenciava la formació professional, i havien pogut viure l'experiència de formar-se en una de les millors universitats reconegudes en els rànquings de qualitat nacionals i internacionals.

L'acte va concloure amb una sessió de fotografies oficials de grup i amb un petit refrigeri pels assistents.