La Fundació UAB

La FUAB assistirà a fires internacionals a Costa Rica, Mèxic i Panamà

En una fira del SEPIE a Ecuador

Del 22 al 27 de març, se celebrarà la fira Estudiar en España a les capitals de Panamà, Mèxic i Costa Rica. La FUAB estarà present amb tots els seus estudis de cicles, graus, màsters i formació permanent i programes específics per a estudiants internacionals.

21/03/2023

Un equip format pel Departament de Comunicació i Promoció de la Fundació UAB i Study Abroad presentarà tota l'oferta formativa de la FUAB a les fires Estudiar en España, que tindran lloc del 22 al 27 de març a les capitals de Panamà, Mèxic i Costa Rica.

Les fires es faran a Panamà, Mèxic i Costa Rica, on s'exposaran tots els graus, màsters oficials, màsters de formació permanent i diplomes d'especialització, cursos, cicles formatius, i els programes específics per a estudiants internacionals - Study Abroad.

Tota l'oferta de la Fundació UAB està plasmada en aquest catàleg, elaborat per a la venda internacional, que també inclou informació sobre cursos d'idiomes a Barcelona i Vila Universitària.

Estudiar en España és una iniciativa del Servicio Español para la Internacionalización de la Educación (SEPIE), òrgan dependent del Ministeri d'Universitats.