La Fundació UAB

Èxit del simulacre d'evacuació de Vila Universitària

Simulacre Vila Universitaria

El passat dimarts 14 de desembre a les 17h es va dur a terme un simulacre d’evacuació amb l’objectiu de què les persones que resideixen i treballen als edificis i locals de Vila Universitària i Vila 2 sàpiguen com actuar en cas d'emergència.

22/12/2021

El simulacre va comptar amb la participació dels residents i dels treballadors del locals comercials de Vila Universitària, que varen rebre un correu previ amb els plànols on s'ubiquen els punts de trobada on havien d'acudir en sentir l'alarma general, així com un tríptic amb les accions a realitzar en cas d'emergència.

Per fer la prova de prevenció de riscos es va simular un incendi en un apartament, provocant fum a la teulada del bloc E, per tal que es pogués veure tant des dels edificis de Vila 1 com des de Vila 2.

L’esdeveniment, que es desenvolupar amb tota normalitat, és rellevant per assolir que els voluntaris de les diverses plantes dels blocs de Vila Universitària, dels que varen participar un 90%, sàpiguen com coordinar l'evacuació dels edificis i d’aquesta manera conèixer l'estat d'evacuació dels habitatges, així com per que les persones que viuen a Vila tinguin present com actuar quan sona la sirena d'evacuació.