La Fundació UAB

Enquesta de Mobilitat de la UAB

Una persona omple un formulari sobre una taula amb pamflets informatius

El Vicerectorat de Campus, Sostenibilitat i Territori de la UAB ha organitzat una enquesta a tota la comunitat universitària per conèixer com i quines dificultats es tenen per arribar al Campus de Bellaterra i millorar-ne l’accessibilitat. Omple l'enquesta i participa en el sorteig d'una targeta regal d'El Corte Inglés per un valor de 200€!

09/03/2023

El Vicerectorat de Campus, Sostenibilitat i Territori està treballant per a millorar l’accessibilitat al campus de Bellaterra, i per aquest motiu ha creat una enquesta de mobilitat dirigida a tota la comunitat universitària de la UAB.

Les persones que participin en aquesta enquesta podran entrar al sorteig d’una targeta regal d’El Corte Inglés per un valor de 200€, per gentilesa d’Autocares R. Font.

Per iniciar l’enquesta feu clic aquí i identifiqueu-vos amb el NIU i la contrasenya.

L’enquesta té una durada d’entre 5 i 10 minuts. Intenteu completar l’enquesta sencera. Podeu sortir i tornar a entrar al qüestionari en qualsevol moment per continuar-lo en el punt on l’havíeu deixat. Si ho preferiu, també podeu contestar l’enquesta des d’un mòbil o una tauleta.

Per avançar i retrocedir entre les diferents pantalles podeu fer servir les fletxes del menú de la barra inferior o la tecla de retorn.

Per a qualsevol dubte podeu escriure a l’adreça ehmcu2023@opinometre.com.

És possible que en algun moment el procés en línia no funcioni o vagi lent perquè hi hagi moltes persones contestant. En aquest cas, recomanem que ho intenteu, de nou, més tard.

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Energia neta i assequible
  • Ciutats i comunitats sostenibles