La Fundació UAB

Admissió oberta als màsters i diplomes d'especialització per al curs 2024-25

Estudiants consultant el web dels estudis universitaris amb el PC

Al web UAB pots consultar l'oferta completa de màsters oficials i de diplomes d'especialització, que comencen les classes al setembre/octubre. L'admissió és oberta també i per a la majoria d'oferta docent de formació permanent. L'Escola FUAB Formació ofereix diverses especialitzacions en diferents àmbits d'estudi. Les places són limitades!

15/01/2024

Els màsters universitaris i els màsters i diplomes de formació permanent de la UAB ofereixen places limitades, i l'admissió es tanca tant aviat com s'exhaureixen les places disponibles

La UAB ofereix més d'un centenar de màsters oficials dividits en 17 àrees d'interès, que aporten a l'estudiant una formació avançada, orientada tant a l'especialització professional com a la iniciació a la recerca. 

 

Màsters oficials

L'admissió està oberta per als màsters oficials i per la majoria diplomes d'especialització del curs 2024-2025: pots consultar la informació i demanar l'admissió als màsters oficials a través de la seva fitxa al web de la UAB. A l'oferta de màsters oficials trobaràs una fitxa de cada màster amb els objectius, les competències, el pla d'estudis i les sortides professionals. Per a resoldre qualsevol dubte, contacta directament amb la coordinació del màster.

 

Màsters i diplomes d'especialització de formació permanent

La UAB ofereix també un ampli catàleg de màsters i diplomes d'especialització de formació permanent. Més de 400 programes entre màsters, diplomes i cursos d'especialitzacióL'admissió per al curs 2024-2025 ja està oberta per a la majoria de formacions d'aquesta oferta. Trobaràs tota la informació detallada a la fitxa web de cada programa. A més, davant de qualsevol dubte també pots contactar directament amb la coordinació omplint el formulari que trobaràs a totes les fitxes.

 

Pràctiques professionals, docència online i estudis en anglès

La UAB respon al model anglosaxó d’universitat de campus, amb la majoria dels programes presencials. No obstant, en els últims anys el catàleg de màsters i postgraus reflecteix també l'aposta per oferir, a més, una formació de qualitat en modalitat online, que ha estat clau per disposar del coneixement i les eines per donar resposta als reptes de la Covid-19. 

La incorporació als plans d'estudi de pràctiques curriculars (obligatòries) o no curriculars (optatives) mostra també la creixent orientació de nombrosos màsters i postgraus cap al foment de la inserció professional. Finalment, la UAB reforça la seva vocació internacional amb una major presència de l'anglès a les aules i de programes impartits al 100% en anglès.

L'oferta de màsters i postgraus UAB, tant en relació als màsters universitaris com en relació als màsters i diplomes d'especialització de formació permanent, constitueix una aposta estratègica de la Universitat Autònoma de Barcelona per contribuir al progrés social mitjançant la formació dels professionals, investigadors i emprenedors que requereixen els sectors econòmics i socials més innovadors.

Més informació:

Màsters universitaris UAB
Màsters i postgraus de formació permanent UAB
Cursos d'especialització UAB
Màsters i postgraus online
Màsters i postgraus en anglès