Recerca i Consultoria

Premi al Millor Treball de Fi de Màster

Premi al Millor Treball de Fi de MàsterL'Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents i l'Associació d'Arxivers i Arxiveres i Gestors de Documents de Catalunya (AAC) han creat conjuntament el Premi ESAGED-ACC al Millor Treball del Màster en Arxivística i Gestió de Documents.

Aquest guardó té l'objectiu d'apropar el món de la recerca acadèmica i científica als estudiants que cursen aquest mestratge oficial, i que sigui un element incentivador per innovar i per elaborar treballs amb excel·lència. Es tracta del primer premi a nivell català en l'àmbit de l'arxivística i la gestió de documents que reconeix aquesta professió.

L'estudi de recerca premiat serà publicat íntegrament als webs de l'ESAGED i l'Associació d'Arxivers de Catalunya, perquè pugui ser consultat per altres investigadors, amb l'objectiu de crear un canal de coneixement electrònic, que es vagi nodrint de la recerca d'estudiants i professionals.

Consulta la convocatòria del Premi per al curs 2020-2021

Anteriors convocatòries:

El Premi al Millor Treball de Fi de Màster del curs 2019-2020 es va atorgar a Yolanda Corredera Anera pel seu treball “Requeriments arxivístics i de gestió documental en la contractació de serveis TIC de l’Administració Pública”.

La guanyadora del primer Premi ESAGED-ACC al Millor Treball del Màster en Arxivística i Gestió de Documents, del curs 2018-2019, va ser la titulada Paula Gomila Moll, autora del Treball “Geolocalitzacio i Dades Obertes. Un projecte per a la visualització de la dona com a productora de fons documentals".
 

Paula Gomila, primera guanyadora del Millor Treball Final de Màster