Vols marxar?

Vols marxar d'intercanvi?

La Universitat Autònoma de Barcelona participa en nombrosos programes de mobilitat i d'intercanvi arreu del món, especialment amb Europa, Amèrica Llatina i l'Àsia. Un intercanvi que permet a la comunitat universitària de la UAB conèixer altres realitats universitàries i als estudiants estrangers completar la seva formació a la UAB.

Des de la Facultat de Biociències pots participar en els següents programes d'intercanvi:
- UAB Exchange Programme
- Programa Erasmus +
- Programa Propi Pràctiques
- Programa Erasmus Pràctiques
- Programa SICUE

Requisits per anar d'intercanvi
Cada programa i titulació poden tenir uns requisits generals (per exemple, tenir superat el primer curs de la carrera i un mínim de 60ECTS en sol·licitar l'intercanvi) i/o requisits específics (per exemple, tenir un expedients amb nota mitjana mínima de 1 punt sobre 4 amb convocatòries). Tots els requisits es poden consultar dins la Normativa d'Intercanvis de la UAB (Títol VII) i a l'específica de la Facultat de Biociències.

Requisits d'idioma
Les universitats d'acollida exigeixen (o, en certs casos, recomanen) un determinat nivell de coneixement de l'idioma de docència segons el Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR). Consulteu-ho a la web de la universitat de destí.

Examen d'acreditació del nivell d'idioma: del 8 al 13 de setembre el Servei de Llengües té prevista una convocatòria ordinària d'exàmens que pot ser d'interès per als estudiants que vulguin participar en la propera convocatòria d'intercanvis. Aquesta convocatòria no exclou la prevista del 30 d'octubre al 7 de novembre (amb preinscripció la setmana del 23/10).

Feu clic a l'enllaç i trobareu informació actualitzada sobre les convocatòries d'exàmens d'anglès al campus per qui necessiti acreditar el seu nivell.

 Sessió Informativa Intercanvis  

 Sessió informativa curs 2021-2022

 Presentació Intercanvis Curs 2021-2022(PDF)

 

VOLS FER PRÀCTIQUES A L'ESTRANGER?

Podeu consultar el vídeo de la sessió informativa que va organitzar la Facultat de Biociències sobre la Convocatòria extraordinària de beques per estades de pràctiques dins del programa Erasmus+ Pràctiques, presentada per la Dolors Sales del Servei d'Ocupabilitat de la UAB. A més del vídeo de la sessió, aquí teniu l’enllaç a la informació de la convocatòria extraordinària, el calendari i a la documentació que cal presentar per fer la sol·licitud.