Vols marxar?

La Universitat Autònoma de Barcelona participa en nombrosos programes de mobilitat i d'intercanvi arreu del món, especialment amb Europa, Amèrica Llatina i l'Àsia. Un intercanvi que permet a la comunitat universitària de la UAB conèixer altres realitats universitàries i als estudiants estrangers completar la seva formació a la UAB.

Des de la Facultat de Biociències pots participar en els següents programes d'intercanvi:
- UAB Exchange Programme
- Programa Erasmus +
- Programa Propi Pràctiques
- Programa Erasmus Pràctiques
- Programa SICUE

Requisits per anar d'intercanvi
Cada programa i titulació poden tenir uns requisits generals (per exemple, tenir superat el primer curs de la carrera i un mínim de 60ECTS en sol·licitar l'intercanvi) i/o requisits específics (per exemple, tenir un expedients amb nota mitjana mínima de 1 punt sobre 4 amb convocatòries). Tots els requisits es poden consultar a la  Normativa d'Intercanvis

Requisits d'idioma
Les universitats d'acollida exigeixen (o, en certs casos, recomanen) un determinat nivell de coneixement de l'idioma de docència segons el Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR). Consulteu-ho a la web de la universitat de destí.

Examen d'acreditació del nivell d'idioma: del 8 al 13 de setembre el Servei de Llengües té prevista una convocatòria ordinària d'exàmens que pot ser d'interès per als estudiants que vulguin participar en la propera convocatòria d'intercanvis. Aquesta convocatòria no exclou la prevista del 30 d'octubre al 7 de novembre (amb preinscripció la setmana del 23/10).

Feu clic a l'enllaç i trobareu informació actualitzada sobre les convocatòries d'exàmens d'anglès al campus per qui necessiti acreditar el seu nivell.

 Presentació Prezi:
Prezi Erasmus OUT 2018-2019
Prezi Erasmus OUT 2018-2019 (PDF)