Mobilitat Internacional

Presentació de sol·licituds

Destinacions

Els i les estudiants que heu fet sol·licitud en el primer període i que no heu obtingut plaça en la primera resolució i els que heu obtingut plaça i heu renunciat a la mateixa per optar a una plaça vacant, podreu entrar de nou a la sol·licitud (a Sigm@), entre el 21 de desembre de 2023 i el 8 de gener de 2024 i demanar destinacions vacants. Podreu veure les destinacions vacants a Sigma.

Els llistats de destinacions per a l’UAB Exchange Programme del curs acadèmic 2024/25 els trobeu en els següents enllaços.

Destinacions UAB Exchange Amèrica Sud i Central 

Destinacions UAB Exchange Àsia 

Destinacions UAB Exchange Regne Unit

Destinacions UAB Exchange Resta del món

Consulteu sempre el web de la universitat de destinació per obtenir la informació completa. Podeu anar directament al web de cada universitat clicant a sobre del nom.

Comproveu també que les universitats que ofereixen plaça a tots els centres de la UAB realment imparteixin els estudis del vostre interès i no tinguin restriccions per a l'alumnat d'intercanvi.

En qualsevol cas, l'admissió al programa d'intercanvis està condicionada a l'acceptació final per part de la universitat d'acollida.

IMPORTANT: És responsabilitat de l'alumnat comprovar a la web de la universitat de destinació els requeriments sobre coneixement de la llengua de docència, quines assignatures es poden cursar, nombre d'ECTS mínim o altres requisits.

Es recomana que abans d'una estada a l'estranger consultar la pàgina web del 'Ministeri d'Assumptes Exteriors' (en Castellà) pel que fa als avisos i recomanacions de viatge.