Actes del curs 2020/2021

Actes del curs 2020-2021

Acte d'Inauguració del curs

El passat dilluns 19 d'octubre de 2020 va tenir lloc a la Sala d'Actes la Conferència Inaugural de la Facultat de Biociències 2020-2021, amb la participació de la Doctora Margarita del Val Latorre, viròloga i immunòloga. 

L'acte va començar amb un discurs d'apertura de la rectora de la UAB, Margarita Arboix Arzo. Seguidament, el degà de la Facultat de Biociències, el Dr. Jaume Farrés Vicén, va donar la benvinguda i va donar pas a la Dra. Dolores Jaraquemada Pérez de Guzmán, del Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d’Immunologia, que va fer la presentació de la conferenciant. 

La lliçó inaugural d'aquest any va girar entorn de l'estudi de la conferenciant Margarita del Val Latorre, viròloga, immunòloga i investigadora científica del Centro de Biología Molecular Severo Ochoa (CSIC-UAM), que va impartir una conferència titulada "Inmunología de Pandemia". 

Un cop acabada l'exposició de la conferenciant, la secretària de la Facultat de Biociències, la Dra. Mercè Martí Ripoll, va llegir els noms del professorat jubilat, i el degà de la Facultat de Biociències, el Dr. Jaume Farrés Vicén, va fer un parlament.

L'acte, que va tenir una durada aproximada d'una hora i mitja, va concloure amb el parlament de la rectora Margarita Arboix Arzo. 

Si no hi vau poder assistir, podeu recuperar la conferència mitjançant aquest vídeo.