Acte de Lliurament de Diplomes de la Promoció 2024

Acte de Lliurament de Diplomes de la Promoció 2024

Com cada any, la Facultat de Biociències organitza l’acte institucional de lliurament de diplomes, per a l’alumnat de la promoció  2020/2024.

Enguany, aquest acte tindrà lloc el dia 28 de juny de 2024 (divendres) per la tarda, a la sala Arnau de Vilanova de l’Hotel Exe Campus (https://www.exehotels.com/exe-campus.html).

Per qüestions d’aforament, els diplomes es lliuraran en dos torns. 

 

En què consisteix l’acte de lliurament de diplomes?

Es tracta d’un acte de comiat de la promoció que va començar els seus estudis el curs 2020/2021 i que per tant, els finalitza enguany o properament.

L’alumnat assistent rebrà un diploma emès per la Facultat com a recordatori (sense validesa acadèmica) , en commemoració d’aquest acte.

L’acte comptarà amb la participació d’un representant de l’equip de Rectorat, del degà de la Facultat de Biociències i dels coordinadors i coordinadores de Grau.

Posteriorment a la celebració de l’acte, l’organització enviarà un enllaç des del qual, per temps limitat, es podran descarregar les fotografies i vídeos d’aquest acte. Passat aquest termini, es podran sol·licitar directament al Deganat.

 

Qui organitza l’acte?

L’equip de Deganat de la Facultat de Biociències.

 

Pot participar l’alumnat en l’acte?

L’alumnat pot intervenir i participar, en directe, en representació de la seva promoció:

  • Fent un parlament dirigit a companys i companyes de la titulació. Per a més informació, contacteu amb els/les vostres delegats/des.
  • Fent una actuació musical per compartir-la amb la resta de companys i companyes. Si teniu un grup musical ja consolidat o sou amics que toqueu un instrument i penseu que és un bon moment per ajuntar-vos per fer un grup, envieu una demo d’actuacions vostres a la vicedegana d’Estudiants i Ocupabilitat (Sonia.Casillas@uab.cat). 

 

Quin alumnat pot assistir a l’acte?

Tot l’alumnat de Grau que va  començar els seus estudis el curs 2020/2021, independentment de que els hagi finalitzat.

 

Què s’ha de fer per inscriure-s’hi?

En breu, a través del correu-e, us facilitarem l’enllaç al formulari d’inscripció.

 

Acompanyants

Degut a la limitació de l’aforament de la sala, es podran portar, com a màxim, 2 acompanyants per estudiant.

En el moment que confirmeu la vostra assistència a l’acte, també ens haureu d’indicar el nombre d’acompanyants i si algú (acompanyant o estudiant) té alguna necessitat especial que haguem de tenir en compte en la logística de l’organització de l’acte (dificultats per a la mobilitat, etc.).

 

Per a més informació

Per a qualsevol dubte, us podeu adreçar al Deganat:

Telèfon 93 581 33 12 | Adreça electrònica: biociencies.acte.diplomes@uab.cat