Acte de Lliurament de Diplomes de la Promoció 2019

Acte de Lliurament de Diplomes de la Promoció 2019

Com cada any, la Facultat de Biociències organitza l’acte institucional de lliurament de diplomes, als estudiants que finalitzen els seus estudis de grau durant el curs 2018-2019.

Enguany, aquest acte tindrà lloc el dia 6 de juliol de 2019 (dissabte) pel matí, a la sala Arnau de Vilanova de l’Hotel Exe Campus (https://www.exehotels.com/exe-campus.html).

Els diplomes es lliuraran en dos torns, depenent del Grau:

  • A les 10 h: Biologia, Microbiologia i Biotecnologia
  • A les 12 h: Bioquímica, Ciències Biomèdiques, Genètica i Biologia Ambiental

Per qüestions d’aforament, els diplomes es lliuraran en dos o tres torns, depenent del nombre de participants. A partir del 18 de juny, s’informarà els graduats i les graduades de l’horari del torn corresponent al seu grau.

 

En què consisteix l’acte de lliurament de diplomes?

Es tracta d’un acte de comiat de la promoció que finalitza els seus estudis de grau durant aquell curs. Els graduats i les graduades que hi assisteixen reben un diploma emès per la Facultat, com a recordatori, que commemora aquest acte.

L’acte d’enguany comptarà com a convidat amb el vicerector de Relacions Internacionals, Màrius Martínez Muñoz, en representació de la rectora, juntament amb el degà de la Facultat i amb els coordinadors i les coordinadores de grau.

Posteriorment a la celebració de l’Acte, l’organització us enviarà un enllaç des del que, per temps limitat, us podreu descarregar les fotografies i vídeos de l’acte. Passat aquest termini, es podran sol·licitar directament al Deganat.

 

Qui organitza l’acte?

L’equip de Deganat de la Facultat de Biociències.


Poden participar els estudiants en l’acte?

Els/les estudiants poden intervenir i participar activament durant l’acte, en representació de la seva promoció:

  • Hi ha un parlament a càrrec d’un/a estudiant de cada grau que es promociona, en cadascun dels torns de l’acte.
  • Des de 2016, alumnes que es promocionen, comparteixen la seva vocació musical amb la resta de companys i companyes.

 

Quins/quines alumnes poden assistir a l’acte?

Tots i totes els i les estudiants de Grau de la promoció actual, que hagin finalitzat els estudis o només els manquin per superar un màxim de 24 ECTS.

 

Què s’ha de fer per inscriure-s’hi?

Has de confirmar la teva assistència, així com el nombre d’acompanyants a l’acte, a través de l’enllaç https://sidciencies.uab.cat/biociencies/graduacio/ abans del dia 17 de juny de 2019. Tingues present que no s’acceptarà cap confirmació fora de termini.

Un cop finalitzat el període de confirmació, t’avisarem quan podràs tornar a entrar a la web per imprimir, o descarregar-te al mòbil, un codi de barres per a cada acompanyant i un altre per a tu, que serà la vostra acreditació. Aquest codi de barres l’haureu de lliurar abans d’accedir a la sala.

 

Quants acompanyants es poden portar a l’acte?

Es podran portar, com a màxim, 3 acompanyants per alumne/a.

En el moment que confirmeu la vostra assistència a l’acte, també ens haureu d’indicar el nombre d’acompanyants i si algun d’aquests/es o vosaltres mateixos/es teniu alguna necessitat especial que haguem de tenir en compte en la logística de l’organització de l’acte (dificultats per a la mobilitat, etc).

 

S’ha de pagar alguna cosa?

No, atès que tant el lloguer de la sala com altres despeses directes que genera l’organització de l’acte, són assumits per la Facultat de Biociències. A més a més, la Facultat atorgarà gratuïtament una banda a tots els graduats i totes les graduades, així que no serà necessari que cap estudiant la compri pel seu compte.

 

Per a més informació:

Per a qualsevol dubte, us podeu adreçar al Deganat: Telèfon 93 581 33 12 | Adreça electrònica: biociencies.acte.diplomes@uab.cat