Acte de Lliurament de Diplomes de la Promoció 2020

Acte de Lliurament de Diplomes de la promoció 2020

Acte de Lliurament de Diplomes de la Promoció 2020

Un any més, la Facultat de Biociències organitza l’acte institucional de lliurament de diplomes, als i a les estudiants que van finalitzar els seus estudis de grau durant el curs 2019/2020.

Com a conseqüència de la pandèmia ocasionada per la COVID-19 i l’obligació que tenim de complir les recomanacions que fan les autoritats sanitàries pel que fa a la distància de seguretat de 2 metres i a evitar aglomeracions d’un nombre elevat de persones, amb l’objectiu de reduir el risc de contagi, l'acte de graduació s'ha a celebrat en una sessió especialment organitada de manera virtual.


En què consisteix l’acte de lliurament de diplomes?

Es tracta d’un acte de comiat de la promoció que finalitza els seus estudis de grau durant aquell curs.

L’acte d’enguany constarà de dues parts: una institucional, que comptarà com a convidat amb un membre de l'Equip de Govern, juntament amb el degà de la Facultat, i una altra d’específica per titulació, amb el coordinador o coordinadora del grau i segons el cas, algun membre del professorat.

Posteriorment a la celebració de l’acte, l’organització us enviarà un enllaç des del qual, per temps limitat, us podreu descarregar el vídeo de l’acte. Passat aquest termini s’haurà de sol·licitar directament al Deganat.


Qui organitza l’acte?

L’equip de Deganat de la Facultat de Biociències.


Poden participar els estudiants en l’acte?

Els/les estudiants poden intervenir i participar, en directe, o a través de vídeo, en representació de la seva promoció:

  •  Fent un parlament en directe dirigit a companys i companyes de la titulació.
  •  Fent una actuació musical gravada per compartir amb la resta de companys i companyes.

Per més informació, contacteu amb els/les vostres delegats/des.


Quins/quines alumnes poden assistir a l’acte?

Tots i totes els i les estudiants de Grau de la promoció 2019-20, que hagin finalitzat els estudis o només els manquin per superar un màxim de 24 ECTS.


Què s’ha de fer per inscriure-s’hi?

Us podeu inscriure a través d'aquest qüestionariabans de diumenge 7 de febrer. Al mateix formulari haureu d'incloure la fotografia que us vau fer per a l’orla (o en cas que no la tingueu, una de cara, de 410 x 561 píxels, i una resolució de 72 ppp. Pes màxim 300 KB).

Totes les persones inscrites rebran, a partir del dia 8 de febrer, l'enllaç o enllaços que els permetrà connectar-se a l'acte.

 

Acompanyants

Els acompanyants podran presenciar l’acte a través dels enllaços corresponents.


Per a més informació:

Per a qualsevol dubte, us podeu adreçar al Deganat: Telèfon 93 581 33 12 | Adreça electrònica: biociencies.acte.diplomes@uab.cat