Actes del curs 2022/2023

Actes del curs 2022-2023

Acte de Sant Albert

El dilluns 7 de novembre de 2022, a les 12 h, va tenir lloc a la Sala d'Actes de la Facultat l’acte de Sant Albert 2022.

El catedràtic de l’Àrea de Física de la Matèria Condensada del Departament de Física de la UAB va ser l’encarregat d’impartir la conferència Algunes qüestions sobre el clima i els seus canvis.

En cas que no poguéssiu assistir, podeu recuperar l’acte mitjançant aquest vídeo.

 

Acte Premis Nobel 2023

El 13 de desembre de 2022, a les 13 h, van tenir lloc a la Sala d'Actes diferents xerrades amb motiu dels Premis Nobel 2023.

L’acte va començar amb la benvinguda conjunta dels degans de la Facultat de Biociències i de Ciències: Isidre Gibert González i  Juan Jesús Donaire Benito, i va continuar amb les tres xerrades programades:

Química: Connectant molècules jugant a “Lego”, impartida pel Dr. Ramon Alibés Arqués, professor del Departament de Química de la Facultat de Ciències.

Fisiologia i Medicina: Svante Pääbo: En busca de genomas perdidos, impartida pel Dr. Antoni Barbadilla Prados, professor del Departament  de Genètica i Microbiologia de la Facultat de Biociències i investigador de l’Institut de Biotecnologia i Biomedicina (UAB).

Física: Experimental tests of Einstein’s realistic worldview and the origins of quantum Technology, impartida per Morgan Mitchell, investigador de l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO).

En cas que no poguéssiu assistir, podeu recuperar l’acte mitjançant aquest vídeo.