Vés al contingut principal
UAB
Serveid'Activitat Física SAF

Nova data per a la darrera americana de pàdel

03 maig 2024
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Per pluja, s'ha ajornat fins al divendres 24 de maig, de 18.30 a 20.30 h, l'última americana de pàdel de la temporada!

pilota de pàdel a la pista

Serà una competició en format cel-infern per a persones amb un nivell de joc mig i partits de 15-20 minuts, on les parelles es formaran i pujaran o baixaran de pista segons els resultats i en el següent partit, s'hi enfrontaran entre si.

Caldrà ser a la pista 10 minuts abans.

Per participar-hi, s'ha de fer inscripció individual a un preu de 10 € per a les persones abonades o de 19 € per a les no abonades* a uab.deporsite.net/contractacio-activitats o a l'app BH Gymloop (seleccionant en el llistat d’activitats l’opció “Jornades puntuals”).

Les places són limitades i la inscripció inclou aigua per a les persones participants i premis per a les persones guanyadores a determinar per les empreses patrocinadores de l’organització.

ATENCIÓ! La competició es fa en grups de 4, si el nombre de persones inscrites no quadra amb múltiples de 4, pot comportar que les darreres inscripcions quedin fora de la competició. En aquest darrer cas, s'avisaria les persones afectades per correu electrònic el dia d'abans de la competició.

Us hi esperem!

*Les persones no abonades hauran de registrar prèviament les seves dades per a crear-se un compte d’usuari online i poder inscriure-s’hi.

Dins de