2022 El Marroc: Protagonista d'aquest any a l'FTI

.

El Marroc, país amb una llarga i rica història compartida amb Espanya, ha estat enguany el protagonista a les assignatures d’Idioma i Traducció C5 i C6 Àrab de la nostra facultat.

Malgrat aquesta proximitat històrica, cultural i geogràfica, però, el Marroc segueix sent un país força desconegut per a molts de nosaltres. És per aquest motiu que, aprofitant les eleccions parlamentàries celebrades a aquest país el mes de setembre de 2021, el grup de 4art d’àrab de la FTI va emprendre, en el marc de l’assignatura d’Idioma i Traducció C5, la traducció de l’àrab al català i al castellà d’una sèrie de notícies de la premsa marroquina relacionades amb aquestes eleccions.

Al segon semestre, la tasca de seguir descobrint (i fent descobrir a altri) el Marroc, va dur a l’alumnat de l’assignatura d’Idioma i Traducció C6 ha traduir (també de l’àrab al castellà i català) sis microrelats de l’autora marroquina Zohra Ramij (Rabat, 1950).

A continuació teniu algunes fotos de l’exposició de les traduccions realitzades per al grup de 4art d’àrab de la FTI. Gaudiu de la lectura!