Sala de premsa

Arxiu de notícies

Minut de silenci per la pau

La UAB organitza un cicle a favor de la pau que s'inicia amb testimonis d'Europa de l'est

El 6 d'abril, la UAB organitza l'acte institucional "Vent de l'est: guerra i pau als confins d'Europa", en què intervindran membres de la comunitat universitària originaris de Sèrbia, Romania, Rússia i Ucraïna per compartir les seves impressions sobre el conflicte que s'està desenvolupant actualment a Ucraïna. Tindrà lloc a les 13 h, a la sala de revistes de la Biblioteca d'Humanitats, a la Facultat de Filosofia i Lletres.

Projecte Optimage

Participació en el projecte transfronterer Optimage

La Fundació Salut i Envelliment col·labora en el projecte transfronterer Optimage, on onze territoris d'Espanya, França i Andorra hi participen, amb l'objectiu de prevenir la iatrogènia farmacològica en les persones grans d'amdues bandes dels Pirineus, i promoure l'intercanvi de bones pràctiques i la formació d'experts en la comunitat i l'atenció especialitzada.

Jornada ICOPE

La Fundació participa en una jornada sobre atenció integrada per a les persones grans

El 20 de gener, en el marc de les sessions tècniques del Consorci de Salut i Social de Catalunya, va tenir lloc la jornada "El nou enfocament d'atenció integrada per a les persones grans (ICOPE) de l'Organització Mundial de la Salut: Només vi vell en bots nous?", amb la participació del director, Antoni Salvà, com a moderador, i del responsable de projectes d'intervenció social, Sergi Blancafort.