Arxiu de notícies

Nestore als Premis SilverECO

El projecte NESTORE seleccionat com a candidat als premis SilverECO a França

En els darrers anys els Trofeus SilverECO s'han convertit en un dels premis de referència per a tots els actors de l'economia de plata o silver economy (és a dir, el sector que es dedica a la producció de productes i serveis per a persones grans). En aquesta ocasió, NESTORE ha estat seleccionat com a projecte destacat a la categoria de "noves tecnologies / web".

Fons FSiE

La FSiE dona un fons especialitzat en salut i envelliment a la Biblioteca Josep Laporte

Es tracta d’una col·lecció de 250 monografies que la Fundació ha decidit posar a l’abast de la comunitat universitària per afavorir el coneixement i la recerca en l’àmbit de l’envelliment saludable.

La Fundació Salut i Envelliment UAB desenvolupa la seva activitat en els sectors de la recerca, la consultoria i la formació en ciències de la salut, envelliment i atenció sociosanitària.
 

Reunió Nestore Rotterdam

La Fundació participa a la trobada plenària del projecte NESTORE a Rotterdam

L'equip de la Fundació Salut i Envelliment UAB (FSIE) va assistir del 2 al 4 d'octubre a una nova cita del projecte NESTORE a Rotterdam, organitzada per Preventie Collectief, amb la finalitat d’anar consolidant els avenços en el desenvolupament d'un entrenador virtual. En les reunions de treball realitzades es van perfilar tant els aspectes tècnics com els organitzatius necessaris que permetran testejar i analitzar l'impacte d'aquesta iniciativa en 3 centres pilots en els propers mesos: Rotterdam, Monza i Barcelona.