Sala de premsa

Arxiu de notícies

World Sleep Day

Estudien junt amb pacients i cuidadors com reduir el consum de somnífers en persones grans

El projecte europeu Be-SAFE, en què participa la Fundació Salut i Envelliment-UAB, implementarà un mètode basat en evidència científica i centrat en el pacient que ajudi a reduir l’ús de benzodiazepines i sedants hipnòtics entre les persones grans i que millori la qualitat de la seva atenció i la seva seguretat. Per promoure l’abordatge integral d’aquesta problemàtica, el projecte involucra experts, persones cuidadores i persones afectades mitjançant la constitució d’un consell internacional assessor de pacients.

Minut de silenci per la pau

La UAB organitza un cicle a favor de la pau que s'inicia amb testimonis d'Europa de l'est

El 6 d'abril, la UAB organitza l'acte institucional "Vent de l'est: guerra i pau als confins d'Europa", en què intervindran membres de la comunitat universitària originaris de Sèrbia, Romania, Rússia i Ucraïna per compartir les seves impressions sobre el conflicte que s'està desenvolupant actualment a Ucraïna. Tindrà lloc a les 13 h, a la sala de revistes de la Biblioteca d'Humanitats, a la Facultat de Filosofia i Lletres.

Projecte Optimage

Participació en el projecte transfronterer Optimage

La Fundació Salut i Envelliment col·labora en el projecte transfronterer Optimage, on onze territoris d'Espanya, França i Andorra hi participen, amb l'objectiu de prevenir la iatrogènia farmacològica en les persones grans d'amdues bandes dels Pirineus, i promoure l'intercanvi de bones pràctiques i la formació d'experts en la comunitat i l'atenció especialitzada.