Recerca

PECT ININVallès

Territori innovador per créixer

ININValles

Objectius

El projecte d’especialització i competitivitat territorial ININVALLÈS és un projecte que busca posicionar el Vallès com a referent de la innovació i disseny per la indústria a nivell europeu i fomentar la innovació creant espais on s’apropin els recursos a les empreses. 

Participants

Està coordinat per l'Ajuntament de Sabadell i hi participen els ajuntaments de Barberà del Vallès, Sant Quirze del Vallès i Castellar del Vallès, la Fundació de Disseny Tèxtil (FUNDIT), la Fundació Parc Taulí i la Universitat Autònoma de Barcelona. 

Activitats

En el marc del projecte, la UAB ha creat un Observatori d'intel·ligència competitiva: tecnologies i tendències socials perquè les empreses puguin mantenir-se informades de l'evolució del sector i de la competència. D'aquesta manera, les empreses disposen d'una plataforma única de vigilància personalitzada per conèixer les noves tendències socials i tecnològiques.

Període

2018 - 2023

Finançament

El pressupost total del projecte és 3.276.719,60 €. Està cofinançat el 50% amb l’aportació (PO) FEDER de Catalunya 2014-2020, i un 25% de la Diputació de Barcelona.

Logo FEDER, Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona