Xarxes universitàries

European Consortium of Innovative Universities (ECIU)

ECIU és un dels líders mundials en l'educació superior a través de la seva experiència col·lectiva i el compromís amb la innovació en l'ensenyament i l'aprenentatge.

Web
ECIU Magazine

YERUN


YERUN (Young European Research Universities Network) és una xarxa d'universitats joves europees fundades fa menys de 50 anys i amb posicions destacades en els rànquings internacionals.

European University Association
(EUA)

Amb 850 membres en 47 països, la EUA és l'organització més gran i la més completa representació de les universitats a Europa. 17 milions d'estudiants estan matriculats a les universitats membres de la EUA.

Xarxa Vives d'Universitats

La Xarxa Vives és una institució sense ànim de lucre que representa i coordina l’acció conjunta de 21 universitats de 4 estats europeus en ensenyament superior, recerca i cultura. 

Consortium for Advanced Studies in Barcelona (CASA)

CASA és un consorci acadèmic d’equips universitaris d’investigació de fulls integrals d’investigació amb el propòsit d’organització i oferir programes de rigor d’educació a l’exterior en col·laboració amb les principals universitats del món.
Institucions membre de CASA Brown University , Columbia University , Cornell University , Dartmouth College , Georgetown University , Harvard University , Johns Hopkins University , Northwestern University , Trinity College Dublin , the University of Melbourne , the University of Pennsylvania ,i Vanderbilt University .
CASA té també membres associats Amherst College , Barnard College , Grinnell College , Swarthmore College , y Williams College .

Universia


Universia és la major xarxa d'universitats de parla hispana i portuguesa. Està formada per 1.262 universitats sòcies de 23 països iberoamericans, que representen a 16,2 milions de professors i estudiants universitaris.

Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP)

La finalitat principal de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) és ser la veu essencial de les universitats publiques de Catalunya i sumar esforços per promoure iniciatives, programes i projectes conjunts.

Alianza 4 Universidades

L'Aliança de 4 Universitats (A-4U) és una associació estratègica entre els quatre principals universitats públiques espanyoles: Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Universidad Autónoma de Madrid (UAM), Universidad Carlos III de Madrid (UC3M) i Universitat Pompeu Fabra en Barcelona (UPF).