Xarxes universitàries

European Consortium of Innovative Universities (ECIU)

ECIU és un dels líders mundials en l'educació superior a través de la seva experiència col·lectiva i el compromís amb la innovació en l'ensenyament i l'aprenentatge.

Web
ECIU Magazine

YERUN


YERUN (Young European Research Universities Network) és una xarxa d'universitats joves europees fundades fa menys de 50 anys i amb posicions destacades en els rànquings internacionals.

YERUN >

European University Association
(EUA)

Amb 850 membres en 47 països, la EUA és l'organització més gran i la més completa representació de les universitats a Europa. 17 milions d'estudiants estan matriculats a les universitats membres de la EUA.

European University
Association (EUA) >

Xarxa Vives d'Universitats

La Xarxa Vives és una institució sense ànim de lucre que representa i coordina l’acció conjunta de 21 universitats de 4 estats europeus en ensenyament superior, recerca i cultura. 

Xarxa Vives d'Universitats >

Consortium for Advanced Studies in Barcelona (CASB)

El Consortium for Advanced Studies in Barcelona (CASB) representa una iniciativa de col·laboració desenvolupada per nou de les universitats nord-americanes més reconegudes, que ofereix als seus estudiants l’oportunitat única d’accedir directament a quatre de les universitats espanyoles més destacades.

Consortium for Advanced Studies in Barcelona [CASB] >

Universia


Universia és la major xarxa d'universitats de parla hispana i portuguesa. Està formada per 1.262 universitats sòcies de 23 països iberoamericans, que representen a 16,2 milions de professors i estudiants universitaris.

Universia >

Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP)

La finalitat principal de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) és ser la veu essencial de les universitats publiques de Catalunya i sumar esforços per promoure iniciatives, programes i projectes conjunts.

ACUP >

Alianza 4 Universidades

L'Aliança de 4 Universitats (A-4U) és una associació estratègica entre els quatre principals universitats públiques espanyoles: Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Universidad Autónoma de Madrid (UAM), Universidad Carlos III de Madrid (UC3M) i Universitat Pompeu Fabra en Barcelona (UPF).

Alianza 4 universidades >