Mecenatge UAB Busquem solucions de futur!

Campanyes finalitzades

Mulla't per les dones en trànsit migratori al Magreb

Hem recaptat 1.412€ per donar suport a aquesta investigació solidària per impulsar l’emprenedoria de dones migrants a Tànger i Oujda perquè s’empoderin i puguin canviar el seu futur. El grup Transmena de la UAB treballa en una línia d’investigació sobre les mobilitats mediterrànies, relacionada amb la violència sexual i les noves formes d’activisme a les ciutats d’acollida. 

XII cursa solidària de la UAB, en suport a la Marató de TV3

1.100 participants han gaudit de la XII cursa solidària de la UAB en suport a La Marató de TV3, que organitzem la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, amb la col·laboració i el patrocini de la Universitat de Barcelona i d’Applus+ Laboratories. La recaptació de 26.583,39€ s'ha destinat a la Fundació La Marató de TV3, que ha dedicat l’edició d’enguany a la salut sexual i reproductiva

Plasticker: el rastrejador urbà de microplàstics

Ajuda'ns a desenvolupar un sistema senzill de mostreig de microplàstics per poder localitzar-los i reduir la seva presència a les ciutats. Conèixer el seu origen i concentracions als nostres espais quotidians és essencial per prendre decisions sobre com afrontar aquest problema de contaminació.

Protegim el nostre tritó del Pirineu

Ajuda el grup de recerca WildCoM de la UAB a avaluar l’impacte dels fongs quitridis en les poblacions de tritó del Pirineu per tal de contribuir a la conservació d’aquesta espècie única.

Beques #UABRefugi

La Fundació Autònoma Solidària ha aconseguit 18.884€, en les dues campanyes realitzades el 2019 i el 2022, per fer possible que persones en situació de refugi puguin seguir els seus estudis universitaris.

Una vacuna contra el SARS-CoV-2

157 donants han col·laborat amb aquesta recerca per avançar en el desenvolupament d’una vacuna basada en complexes semblants a les partícules víriques del SARS-CoV-2.

Empoderant Dones Africanes per reduir la pràctica de la Mutilació Genital Femenina

Gràcies al suport de 100 mecenes hem dut a terme una acció de sensibilització amb 25 dones a la localitat de Brufut, a Gàmbia, per promoure l'abandonament de la Mutilació Genital Femenina (MGF). 

Casals d'estiu i de recerca per a tots els infants

Hem sumat esforços per contrarestar els efectes educatius i emocionals de la COVID-19 sobre els infants en risc d’exclusió social, amb uns casals basats en projectes de recerca i metodologies innovadores a les escoles del territori.

Makers del Vallès contra la COVID-19

Els UAB Open Labs i a la Xarxa d’Espais i Centres de Fabricació Digital del Vallès Occidental han imprès en 3D elements de protecció per al personal que fa front a la crisi sanitària als hospitals, residències per a persones grans i centres socials.