L'estudiant Anna Folch a Salzburg

Anna Folch, estudiant del Doble Grau Internacional: "M'ha encantat, deixo un trosset del meu cor a Salzburg"

L'Anna Folch, estudiant d'últim curs del Grau en Turisme en Anglès, és una de les primeres alumnes de l'Escola en realitzar el Doble Grau Internacional per obtenir també el Bachelor of Arts in Business (BA) Innovation and Management in Tourism de la FH Salzburg. Entrevistem a l'estudiant, recent tornada de la seva estada a Àustria, perquè ens expliqui la seva experiència de cursar aquesta doble titulació.

Recuperem el Sector del Turisme

Let's regain the Tourism Sector! #regainthetourismsector

L'Escola ha engegat una iniciativa anomenada Let's regain the Tourism Sector! (Recuperem el Sector del Turisme!) per donar suport a les empreses i professionals de l'àmbit turístic i hoteler que estan patint la crisi generada per la pandèmia, i enviar un missatge optimista i positiu per reemprendre l'activitat del Sector, amb la col·laboració del talent dels estudiants i alumni del Centre. A les xarxes socials, podreu trobar aquesta campanya amb l'etiqueta #regainthetourismsector.

Retorn a les aules

Pròrroga de les mesures en matèria de salut pública fins al 26 de març

La Resolució SLT/275/2021 del Departament de Salut, de 5 de febrer, flexibilitza algunes mesures especials de contenció de l’activitat laboral i social, i en matèria de salut pública, per aturar la transmissió del virus de la COVID-19 i protegir la salut de la població del territori. Es flexibilitzen les restriccions a la presencialitat en la docència universitària aquest segon semestre per estudiants de 1r curs de Grau. Les condicions recollides es mantindran fins al 26 de març.

Benvinguts a l'Escola

Serveis

Veure més avisos per consultar l'horari d'atenció de Gestió Acadèmica

Veure més avisos

UAB2013.Slot.Title.EnllacosCortina