Actualitat

Ilona Alekseienko-Liuta a la seva graduació del Màster

Estudiar, una via per començar de nou

La Ilona Alekseienko-Liuta és ucraïnesa i fa un any i mig que va arribar a Barcelona com a refugiada. Cercant una feina i estudis per intentar començar una nova vida, va trobar les Beques #UABrefugi, que li han permès fer el Màster en Gestió Turística del Patrimoni Cultural a la FUAB.

Noi consultant internet amb el seu portàtil

Informació sobre l'automatrícula online de 1r curs de Grau (convocatòria de setembre)

Els estudiants de 1r curs que obtinguin plaça als Graus en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera per al curs acadèmic 2023-2024, a la convocatòria de setembre, hauran de consultar les dates per matricular-se als estudis. Gestió acadèmica et donarà dia i hora per realitzar l'automatrícula online. Coneix tots els passos que has de seguir per aquest procés. Telèfon de suport per a incidències durant l'automatrícula: 678 78 98 65.

Grup de participants de la trobada a la UAB del projecte Erasmus+ SUHET

Turisme i Direcció Hotelera UAB organitza una setmana de formació intensiva en turisme de luxe sostenible

Els representants de les universitats del projecte Erasmus+ SUHET van trobar-se, del 4 al 8 de setembre, a la UAB, per presentar i posar a prova la versió preliminar del nou curs MOOC en turisme de luxe sostenible, que s'oferirà a la tardor a la plataforma Coursera. La setmana de formació intensiva dels participants va consistir en treballar a l'aula diversos aspectes dels continguts dels estudis, i en la realització de sortides de camp per visitar empreses del sector de luxe de Catalunya.

Fira Virtual de Màsters, Postgraus i Doctorats UAB

Nova edició de la Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats UAB

Entre el 2 i el 6 d'octubre la UAB celebra una nova edició de la seva fira virtual de màsters, postgraus i doctorats. Es duran a terme prop de 150 sessions informatives de màsters universitaris, màsters de formació permanent, diplomes, cursos i doctorats, cadascuna amb professors i/o coordinadors dels estudis. Les inscripcions són obertes!

Benvinguts i benvingudes

Serveis que t'interessen

Veure més avisos de Gestió Acadèmica

Veure més avisos

Suggeriments, queixes i felicitacions

Més informació UAB