Premis i reconeixements

Guanyadors del premi Napolitans

Un postgrau de la UAB guanya el premi ‘Napolitan’ 2019

La diplomatura de postgrau en Comunicació i Lideratge Polític de la UAB ha guanyat el Napolitan Victory Award, en la categoria de programa d’educació política de l’any, atorgats per la Washington Academy of Political Arts & Sciences (WAPAS). L’acte de lliurament d’aquests guardons, considerats per la premsa internacional com els Premis Oscar de la política, va tenir lloc el 6 d’abril a Washington (EUA).

Persona donant un discurs polític

Un postgrau de la UAB, nominat als premis ‘Napolitans’ 2019

La diplomatura de postgrau en Comunicació i Lideratge Polític de la UAB està nominada als Napolitan Victory Awards, en la categoria d’educació política de l’any, atorgats per la Washington Academy of Political Arts & Sciences (WAPAS). L’acte de lliurament d’aquests premis, considerats per la premsa internacional com els Premis Oscar de la política, se celebrarà el 6 d’abril a Washington (EUA). 

Martí Boada

Martí Boada, premiat a la Nit de la Biodiversitat 2019

Martí Boada, professor del Departament de Geografia i investigador de l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA-UAB), serà premiat el 26 de març en la Nit de la Biodiversitat 2019, que organitza l'Ajuntament de Barcelona.