Premis i reconeixements

Marta Segarra

Marta Segarra inaugura el curs a la Facultat de Filosofia i Lletres

El 15 d'octubre, la filòloga Marta Segarra pronunciarà la lliçó inaugural del curs de la Facultat de Filosofia i Lletres, titulada "Traduccions polítiques i culturals del gènere al món". A l'acte, David Jou i el Museu d'Arqueologia de Catalunya rebran la distinció Ad studia humanitatis fovenda.

Nit del Consell Social

La primera Nit del Consell Social de la UAB apropa universitat, societat i empresa

El recinte modernista de Sant Pau va acollir, el 4 d’octubre passat, la primera Nit del Consell Social de la UAB en la que es van lliurar els tradicionals premis Universitat-Societat, a la Fundació Barça, i Universitat-Empresa, a Banco Santander, i també dos de nous, el Premi Alumni UAB, a la cineasta Carla Simón, i el Premi Transferència UAB, a l’investigador Miquel Chillón.

Premi Alinyà

Lliurat el premi Campus Muntanya d'Alinyà

Un treball de recerca sobre la interacció entre la gestió forestal i l’espècie gall fer (Tetrao urogallus), realitzat per dos alumnes de Ciències Ambientals de la UAB, ha estat el guardonat en aquesta segona edició.

Memòria del curs acadèmic 2017-2018 de la Universitat Autònoma de Barcelona

La UAB inaugura un curs que dedicarà als drets de les persones migrades

El 6 de setembre, el recinte modernista de Sant Pau va acollir l'acte d'inauguració del curs 2018-2019. A la lliçó inaugural, Òscar Camps, fundador i director de Proactiva Open Arms, va afirmar que acollir persones migrades "és una decisió pragmàtica i moral".