Mecenatge UAB Busquem solucions de futur!

Mecenatge UAB

Una universitat solidària

Mecenatge UAB és una nova via de col·laboració amb les persones, associacions, fundacions, empreses i altres entitats que us voleu implicar en els projectes d'investigació, solidaritat i cultura que fem a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Volem transformar el món des de la docència, la recerca i la transferència. Per millorar la salut, l'educació, la cooperació o la sostenibilitat, en consonància amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030 de l'ONU.

I tu, t'hi apuntes?

 

Una vacuna contra el SARS-CoV-2

Volem desenvolupar una vacuna basada en el disseny i producció de partícules que imiten el virus. És una estrategia única a Espanya i que ja ha funcionat amb altres malalties infeccioses, com la del papil·loma humà i l'Hepatitis B.

Teràpia gènica per a una malaltia ultrarara que afecta infants

Impulsa la investigació d'un grup de recerca de la UAB que treballa per trobar tractament per a la paraplegia espàstica de tipus 52 (SPG52). Aquesta malaltia genètica minoritària la pateixen només vuit nens al món. Un d'aquests infants viu al nostre país. Es diu Abril.

A l'ombra de les piràmides

Ajuda un equip d'egiptologia de la Universitat Autònoma de Barcelona a dur a terme l'excavació i documentació d'una necròpolis d'època faraònica situada a l'altiplà desèrtic de Saqqara, a Egipte, molt a prop de la piràmide graonada del faraó Djeser.

Makers del Vallès contra la COVID-19

Ajuda als UAB Open Labs i a la Xarxa d’Espais i Centres de Fabricació Digital del Vallès Occidental a fabricar material de protecció per al personal que fa front a la crisi sanitària als hospitals, residències per a persones grans i centres socials.

Casals d'estiu i de recerca per a tots els infants

Sumem esforços per contrarestar els efectes de la COVID-19 sobre els infants en risc d’exclusió social. Perquè aquest estiu tots els infants, sense excepció, puguin rebre suport educatiu i emocional per afrontar el nou curs de manera òptima.