Batalla de galls i gallines

Batalla de Galls i Gallines

Batalla galls i gallines 2019


III Batalla de Galls i Gallines de la FMUAB

Bases de participació:

Poden participar joves d’entre 18 i 25 anys. Per poder participar cal que s’ompli el següent formulari, abans del 3 de novembre a les 23.30 h 

Les places per participar són limitades, hi ha un màxim de 16 participants, i per aquest motiu es prioritzarà la participació de la comunitat universitària i de les dones. A partir d’aquí, serà l’ordre d’inscripció el que determinarà l’admissió dels participants.

L’esdeveniment es desenvoluparà el proper dia 7 de novembre a les 18.30 h en l’espai escènic de la Plaça Cívica.

El sistema de competició, les rondes i fases eliminatòries, es comunicarà als participants el 4 de novembre.

Per decidir quin participant passa de ronda, es constituirà un jurat que serà present durant la competició. 

En cas que un o una participant faci servir comentaris sexistes, homòfobs, racistes o feixistes se’ls penalitzarà, l’organització així ho comunicarà al jurat i el participant podria quedar eliminat de la competició.

Els i les participants hauran de presentar-se una hora abans de l’inici de la competició a l’espai escènic de la Plaça Cívica. Un cop iniciada la reunió prèvia a la competició, els participants que no arribin a temps podran ser-ne exclosos.

Amb la inscripció, els participants accepten les bases de participació de l’activitat i permeten a l’organització  gravar i fer fotografies de l’esdeveniment. 

El guanyador o guanyadora de la tercera edició de la Batalla de Galls i Gallines de la FMUAB rebrà un premi de 150€*. * La quantia del premi està subjecta a la retenció aplicable d'acord amb la normativa vigent.