Espai expositiu Sala Teatre

Espai expositiu Sala Teatre de la UAB

Imatge exposició finestres

Finestres. Exposició solidària d'instagramers
Projecte #invulnerables contra la pobresa infantil

Finestres és una mostra de fotografies d’instagramers, no professionals, amb un caràcter solidari en favor del programa que lluita contra la pobresa infantil i l’exclusió social impulsat pel projecte #Invulnerables.

Aquesta exposició recull imatges efímeres que cada instagramer obre als altres i que, per un instant i de forma fugaç, passen per les nostres pantalles. Amb ​Finestres no tan sols aturem aquest moment, sinó que ens fem presents, perquè darrere de cada imatge hi ha una història i darrere de cada història algú que ens la pot explicar. Son imatges de moments viscuts i dels seus i les seves protagonistes.

Finestres és una exposició solidària en suport al projecte #Invulnerables​​ ​​del qual Sor Lucia Caram és presidenta. Conjuntament amb ​Benestar Social i Família, la Fundació FC Barcelona i l’Obra Social “la Caixa” es du a terme un programa que lluita contra la pobresa infantil amb l’objectiu d’intervenir al desenvolupament sostenible, aprovat a l’Agenda 2030 de l’Assemblea General de Nacions Unides pel que fa a l’eradicació de la pobresa i l’exclusió social.

#Invulnerables és una iniciativa que aposta pels infants i la família de manera integral, amb recursos, valors, creació de xarxes cooperatives, etc. El programa està encaminat a garantir la igualtat d’oportunitats i aconseguir que aquests nens i nenes que es troben en risc d’exclusió social no arribin a l’edat adulta en situació de desavantatge.

#Finestres se suma a la denuncia de la manca de visibilitat de la pobresa al nostre territori. Reflexionem, per un moment, mirant per cadascuna de les nostres finestres. Potser, el nostre selfie no ens deixa veure la resta del paisatge. Proposem, doncs, obrir un petit espai on les nostres fotografies esdevenen finestres per reflexionar sobre la realitat social.
Finestres ha esdevingui una exposició itinerant. Després de la seva inauguració a Pineda de Mar el 2018, s’ha exposat a la Universitat de Girona i a Mataró, just abans d’aterrar al Campus de Bellaterra de la UAB.

Suma’t a #Invulnerables. Sumant esforços podrem lluitar contra la pobresa hereditària i garantir la igualtat d’oportunitats.
Col·labora amb el programa, fent una aportació al Cte. del projecte Invulnerables:
ES12 2100 9046 9302 0001 5732

Del 6 de novembre al 19 de desembre de 2019
Del 7 de gener al 21 de febrer de 2020
De dilluns a divendres de 10 a 19 h

Presentació: Dijous 7 de novembre, a les 14.30 h

Espai expositiu Sala Teatre UAB (Plaça Cívica)