Cultura en Viu

ExpoNatura UAB 2024

Exposició Virtual

expoNatura 2024

Des del Departament de Biologia Animal, Biologia Vegetal i Ecologia (BABVE) us volem convidar auna nova edició de l'EXPONATURA UAB 2024, un concurs fotogràfic al voltant de la natura i la Biodiversitat, adreçat a tots els membres de la comunitat universitària de la UAB (estudiants, professorat, investigadors/es, PTGAS i alumni). Aquest concurs s’emmarca en la IX Jornada Científica que organitzarà el BABVE el dimecres 12 de juny de 2024.
Per participar, podeu presentar un màxim de dues imatges en format digital sobre el tema de la Biodiversitat, i el termini de presentació finalitza el 3 de juny de 2024.
A la pàgina web del Departament BABVE podreu trobar més informació sobre el concurs (bases, premis, etc.): https://www.uab.cat/ca/biologia-animal-vegetal-ecologia/exponatura-uab, així com l’enllaç al formulari per enviar les vostres fotografies: https://eformularis.uab.cat/web/d-babve/exponaturauab

La projecció de totes les imatges presentades es realitzarà, de forma continuada, el dimecres 12 de juny de 2024 a partir de les 9:30h a la Sala de Vidre i a l’Espai Sud de la Facultat de Biociències. 

El resultat del concurs i l'entrega de premis tindrà lloc el mateix divendres 12 de juny a les 17:30 h en el marc de la IX Jornada Científica del BABVE, amb la col·laboració d'Altaïr, Som Aguait, Orlum i Abacus

Igualment, totes les fotografies presentades seran publicades de forma telemàtica a una galeria online de Cultura en Viu, amb el suport del Vicerectorat de Comunicació i de Cultura de la UAB.

Esperem comptar amb la vostra participació.