Vés al contingut principal

Si fas el grau a la UAB, a més, pots fer un mínor!

11 jul. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Estàs cursant un grau i vols ampliar coneixements? El que necessites és un mínor! Aprofita ara i fes la preinscripció per cursar un mínor.

Si fas el grau a la UAB, a més, pots fer un mínor!

La preinscripció als mínors es realitzarà entre els dies 11 i 15 de juliol.

Un mínor és un itinerari d'universitat organitzat per un centre de la UAB, dirigit a estudiants de diferents titulacions de grau. La finalitat dels mínors és que l'estudiant adquireixi competències pròpies d'un àmbit diferent de les que constitueixen el nucli principal de la titulació de grau, cursant assignatures d'altres plans d'estudis.

Les assignatures del mínor consten com a optatives del teu grau, de manera que no es tracta de fer més assignatures, sinó simplement de fer un itinerari amb les optatives, de manera que al mateix temps completes el grau i fas el mínor.

Fa pocs mesos vam fer la Fira virtual de mínors, on pots trobar el vídeo de la xerrada general sobre “L'oferta de minors a la UAB”: t’hi expliquen què són els mínors i tots els detalls dos coordinadors de mínors i dues estudiants de la UAB que n’estan fent un ara mateix. També pots veure el vídeo de la Bea Ruano que t’explica els mínors en menys de 5 minuts.

La segona i última preinscripció als mínors es realitzarà entre els dies 11 i 15 de juliol. Per a més informació, consulta la fitxa de cada mínor, a l’apartat “Procés d’admissió”:

Si estàs fent el grau i t’interessa adquirir competències en un altre àmbit sense haver de canviar de titulació, o completar el teu expedient, necessites cursar un mínor! 


Més informació
Fira virtual de mínors 2021
Fira virtual de mínors 2022
Visita la UAB

Dins de