Objectius


L'objectiu d'aquests estudis és contribuir a l'adquisició d'habilitats i competències lingüístiques, literàries, històriques i culturals en italià, per poder desenvolupar-se amb eficàcia en entorns professionals i del saber (acadèmics, institucionals, comercials, etc.) en els quals l'italià sigui essencial o imprescindible.

Encara que l'italià és una llengua relativament menor en el context internacional, constitueix un instrument essencial per al coneixement i la comunicació en nombrosos àmbits tecnològics, culturals i científics: artístic, arqueològic, de la cuina, de la moda, de la indústria... És el complement acadèmic ideal per a la majoria d'alumnes d'Història de l'Art, Musicologia, Història, Arqueologia, Traducció, etc.

Perfil de l'estudiant

El perfil de l'estudiant del mínor en Estudis Italians és el d'un alumne matriculat en qualsevol títol de grau de la UAB que vulgui completar la seva formació bàsica amb una d'específica sobre la llengua, la literatura i la cultura italianes en general. El seu objectiu ha de ser complementar els coneixements, les competències i les habilitats globals i ampliar la seva perspectiva lingüisticocultural per tal de dotar-se de més competitivitat.

Els estudiants de qualsevol grau filològic combinat estan exclosos i no poden cursar aquest mínor, atès que ja és una menció dins del seu pla d'estudis.

Horaris

Les classes s'imparteixen a la Facultat de Filosofia i Lletres. Consulta els horaris en l'enllaç adjunt:

Facultat de Filosofia i Lletres
https://www.uab.cat/lletres/
Cada any s'ofereixen 50 places de nou accés al mínor.
Coordinació acadèmica

Eduard Vilella
Tel. 93 581 23 22
coordinacio.minor.estudis.italians@uab.cat
Departament de Filologia Francesa i Romànica
 


Preu

El preu del mínor el marca la titulació de grau que cursi l'estudiant.

Com fer la Preinscripció al Mínor  
Per saber com fer la Preinscripció al Mínor, seguiu les instruccions en aquest manual.