Actualitat

Estudiants a l'Auditori de la Facultat

La recerca a l’abast dels estudiants de secundària

Dins el cicle “Recerques per aprendre”, el Programa Argó de l’ICE de la UAB ha organitzat dues conferències a la Facultat de Filosofia i Lletres per apropar la seva recerca a l’alumnat de secundària i sobretot batxillerat.
 

Comunicat de la Facultat de Filosofia i Lletres: Incidents a la Facultat

La nit de dijous 20 de febrer s’han produït alguns actes vandàlics que han afectat instal·lacions del centre, en concret robatoris i desperfectes a l’Auditori de la Universitat i a l’espai del Magatzem del CEPAP B/9 (que es troba a l’exterior de l’edifici) i pintades a l’interior de l’edifici. Se n’està fent una valoració econòmica.

Fotografia de la natura relacionada amb la jornada

Jornades Argó Geografia: Emergència Climàtica

Els dijous 5 i 12 de març el Departament de Geografia i el programa Argó de la UAB rebran professorat de secundària en unes jornades dedicades a l’emergència climàtica a la Sala de Graus de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB
 

Agenda

Veure tota l'agenda

Avisos de Gestió Acadèmica

Estudia

Accés per Canvi d'Estudis. Període per presentar sol·licituds

[20/02/2020] El període d'Accés per Canvi d'Estudis als estudis de Grau de la Facultat de Filosofia i Lletres, restarà obert des del 28 de febrer fins a l'1 d'abril de 2020. Tanmateix, ja podeu consultar el número de places i els criteris d'admissió que s'ofereixen.

Estudia

Aulari del segon semestre

[22/01/2020] Ja podeu consultar l'aulari de les classes dels Graus de la Facultat per aquest segon semestre.
 

Veure més avisos