Actualitat

ConcertNadal2018

Concert de Nadal a l'auditori de la Universitat

Els equips de deganat i de direcció de tots els centres de la UAB, amb la col·laboració del vicerectorat de Relacions Institucionals i Cultura, organitzen un Concert de Nadal per acomiadar-nos festivament abans de l’inici del període de vacances. Serà el dijous dia 20 de desembre a les 19.00h a l’Auditori de la universitat, ubicat a la Facultat de Filosofia i Lletres.

 


Llegir més

ComunicatDeganat

Nota de l'Equip de Deganat en relació amb el Dr. Junqueras

L’Equip de Deganat de la Facultat de Filosofia i Lletres manté l’opinió publicada el dia 20 de novembre de 2017 en el comunicat conjunt amb les Facultats de Ciències de la Comunicació i de Traducció i Interpretació, de les quals el Dr. Junqueras ha estat docent, en el sentit que estima injustificada i desmesurada l’aplicació de la mesura cautelar de privació provisional de llibertat sense fiança.
Llegir més

Vídeo promocional de la Cursa Solidaria de la UAB en suport a la Marató de TV3

La cursa de la UAB ja supera els 1.500 inscrits

La cursa solidària de la UAB en suport de La Marató de TV3 - que tindrà lloc aquest diumenge, 16 de desembre al campus- ja supera els 1.500 inscrits. La recaptació es destinarà a la investigació en el càncer. Com a novetats, hi haurà un concurs entre els corredors disfressats així com una batucada fi de festa. Llegir més

Agenda

Veure tota l'agenda

Serveis que t'interessen

La UAB activa les enquestes d'avaluació docent i de les assignatures de grau i mòduls de màster

La UAB ha activat les enquestes d'avaluació i de satisfacció sobre l'actuació docent i sobre les assignatures de grau i mòduls de màster. 

Teniu temps fins l'11 de gener!

Veure més avisos