Actualitat

TendalLletres

Activitats de la Facultat programades en la franja lliure de docència

Des d'aquest curs acadèmic 20018-2019, la UAB inicia una experiència per incentivar l'organització i assistència dels alumnes a activitats al campus. Així, ha fixat vuit dies -en la franja horària de les 13h. a les 15h.- en què s'aturarà l'activitat acadèmica per a que s'hi pugui assistir. 
En aquest sentit, el proper 19 de febrer la Facultat de Filosofia i Lletres acollirà els actes Genealogies de dones Humanitats i Cultura Visual. Un enfocament pluridisciplinar.

Llegir més

La FAS premia 19 TFG de temes relacionats amb el desenvolupament sostenible

El passat 29 de gener, la Fundació Autònoma Solidària va celebrar l’acte de lliurament de la segona edició dels Premis a Treballs de Fi de Grau sobre Desenvolupament Sostenible i Justícia Global, on es van premiar un total de 19 treballs de fi de grau. En el cas de la Facultat de Filosofia i Lletres, van guanyar els estudiants Isabel Torres; Adrià Juarez, Pol Frau i Jordi Coma. 

Llegir més

ComunicatDeganat

Nota de l'Equip de Deganat en relació amb el Dr. Junqueras

L’Equip de Deganat de la Facultat de Filosofia i Lletres manté l’opinió publicada el dia 20 de novembre de 2017 en el comunicat conjunt amb les Facultats de Ciències de la Comunicació i de Traducció i Interpretació, de les quals el Dr. Junqueras ha estat docent, en el sentit que estima injustificada i desmesurada l’aplicació de la mesura cautelar de privació provisional de llibertat sense fiança.
Llegir més

Agenda

Veure tota l'agenda

Serveis que t'interessen

Preinscripció als mínors de la Facultat

El període de sol·licitud per inscriure's als mínors de la Facultat serà del 4 al 22 de març.

Veure més avisos