Actualitat

FacanaLletres

Actes de graduació 2019

Els dies 19 i 25 d’octubre la Facultat de Filosofia i Lletres organitza els actes de graduació. Per circumstàncies sobrevingudes l'Acte de Graduació del dia 18 es trasllada a dissabte 19 d'octubre.
 

 

EntradaFacultat

Acord de Junta Permanent de Facultat

Declaració de la Junta Permanent de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB en resposta a la sentència imminent del Tribunal Suprem al judici del 'procés'.

Agustín Goytisolo

VII Congreso Internacional José Agustín Goytisolo y su generación

Els dies 14 a 16 d’octubre tindrà lloc el VII Congrés organitzat per la Càtedra José Agustín Goytisolo amb el títol “La relación entre Música y Poesía”. Les sessions es desenvoluparan a la Sala de Graus de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona en horari de matí i tarda.

Setmana Accés Obert 2019

Setmana Internacional de l'Accés Obert

Del 21 al 27 d'octubre se celebra arreu del món la International Open Access Week, una iniciativa anual per promoure l’accés obert (AO) en el món acadèmic i de la recerca.

 

Agenda

Veure tota l'agenda

Avisos de Gestió Acadèmica

Estudia

Inici sol·licituds als programes d'Intercanvis per al curs 2020-2021

[15/10/2019] La convocatòria d'intercanvis per fer una estada en el marc del programa Erasmus+ Estudis i del Programa Propi Estudis UAB durant el proper curs 2020/21 estarà oberta dins el següent termini: del 28 d'octubre a l'11 de novembre de 2019. Podeu fer la sol·licitud al sia.uab.cat: Sol·licitud i consulta d'intercanvi OUT (Estudiants Sortints).

Us hi esperem!

Estudia

Horaris dels Graus de la Facultat, curs 2019-2020

[02/07/2019] Els alumnes de segon any i successius, ja podeu consultar els horaris de les assignatures dels graus de la Facultat de Filosofia i Lletres per al curs 2019-2020 en aquest enllaç. No obstant això, aquests horaris són susceptibles de rebre algunes modificacions, per la qual cosa us recomanem que, prèviament a fer l'automatrícula, consulteu de nou en el mateix enllaç els horaris de les assignatures de les quals voleu matricular-vos.

Veure més avisos