Actualitat

Alumnes demanant informació a la finestreta de la gestió acadèmica

FIRA VIRTUAL DE MÍNORS

Estàs pensant en fer un mínor? T’agradaria poder xerrar directament amb la coordinació de cada programa per fer preguntes i resoldre dubtes? Els propers dies 1 i 2 de març de 2021 els coordinadors i les coordinadores dels mínors de la Facultat de Filosofia i Lletres faran sessions informatives de cada mínor online a través de Teams.

Eleccions Claustre 2021

Convocades les eleccions al Claustre de la UAB

Les eleccions al Claustre de la UAB es desenvoluparan pel sistema de votació electrònica els dies 17 i 18 de març de 2021. En aquestes eleccions, es renoven tots el membres electes representants dels quatre sectors electorals.

imatge de presentació dels jocs florals

Arriba la quarta edició dels Jocs Florals de la UAB

A partir del 15 de febrer fins al 15 de març d'enguany queda obert el termini per poder presentar-se al concurs dels Jocs Florals que organitza el Consell d'Estudiants i les facultats de Traducció i d'Interpretació, de Ciències de l'Educació i de Filosofia i Lletres, amb el suport de la Unitat de Dinamització Comunitària. L'objectiu del concurs és reconèixer el talent per a escriure dels estudiants.

Sala de reunions

Eleccions de degà o degana

La Junta Permanent de Facultat, en la sessió del dia 4 de febrer, va acordar convocar les eleccions de degà o degana de la Facultat de Filosofia i Lletres per al dia 29 d’abril de 2021.

Agenda

Veure tota l'agenda

Avisos de Gestió Acadèmica

Estudia

Aulari de les classes del segon semestre dels Graus de la Facultat

[09/02/2021]

Ja podeu consultar l'aulari del segon semestre de les assignatures de primer i segon curs dels Graus de la Facultat. Aquest aulari comprèn les setmanes de docència del 8 al 26 de març de 2021. Dilluns dia 8 de març es reinicia la docència presencial de totes les assignatures de segon curs de tots els graus de la Facultat.

Estudia

Accés per Canvi d'Estudis i per Convalidació d'Estudis Estrangers, per al curs 2021-2022

[05/02/2021]

Ja podeu consultar els criteris d'accés, el calendari i el nombre de places ofertades per titulació, per tal d'accedir, per les vies d'Accés per Canvi d'Estudis i per Convalidació d'Estudis Estrangers, als Graus de la Facultat el curs 2021-2022.

El període per presentar les sol·licituds d'accés per aquestes vies és del 26 de febrer al 6 d'abril de 2021 (ambdós inclosos).

Estudia

Període d'automodificació de matrícula, segon semestre

[26/01/2021]

Del 15 al 26 de febrer de 2021 estarà obert el període per automodificar la matrícula de les assignatures del segon semestre. Per als casos específics establerts a la normativa, podreu venir presencialment a Gestió Acadèmica del 24 al 26 de febrer per sol·licitar la modificació, demanant amb antel·lació cita prèvia.

Veure més avisos

Twitter

UAB2013.Slot.Title.EnllacosCortina