Sala de premsa Premsa i mitjans

UABecedari, el primer diccionari universitari en vídeo

UABecedari

La Bea Ruano t'explica un a un conceptes relacionats amb la UAB a l'UABecedari, el diccionari universitari en vídeo!

22/03/2021

No et perdis cap lletra de l'UABecedari, començant amb la U d'Universitat!

Arriba l'UABecedari, el primer diccionari universitari en vídeo! De la mà de la Bea Ruano descobreix un a un els principals conceptes que envolten el món universitari, la UAB i les seves facultats.

El funcionament és ben senzill: una lletra, un concepte. Sota aquesta premissa i al més pur estil Youtuber, la Bea t'explicarà en menys de 5 minuts curiositats, dades i informació d'interès perquè entris en el mood UAB. Cada entrada del diccionari serà un vídeo fresc, breu i proper perquè coneguis la nostra universitat des de dins... de UABer a futur UABer!

Ja estan disponibles els primers vídeos, començant amb la U d'universitat. Visita’ns sovint i no et perdis cap lletra... o subscriu-te al nostre canal de Youtube!

Descobreix l'UABecedari

La pandèmia no ens ha permès aquest 2021 convidar els futurs estudiants a descobrir el campus i les facultats de la UAB en primera persona, en activitats com les Portes Obertes o el Dia de les Famílies. Per aquest motiu, estem convertint en online moltes d'aquestes activitats, com ara la Fira virtual de graus o les Visites al Campus amb la Sandra Lleida i l'Anna Ventura, per tal d'oferir contingut fresc i proper, gens institucional, que et permeti posar un peu al campus de la mà de les persones que se'l coneixen millor. No t'ho perdis!

 

Més info per ser UABer pas a pas:
T'esperem a la UAB
UABecedari
Visites al Campus amb la Sandra Lleida i l'Anna Ventura