Visita la UAB Totes les activitats i continguts per descobrir la UAB i el campus presencialment o online. T'esperem a la UAB!

FiraGrausVirtual_WEB

Imatge de promoció de la fira virtual de graus

Divendres 7 de maig

Encara dubtes dels estudis que vols fer? Inscriu-te a la fira virtual de graus de la UAB: preguntes i respostes!. Pots conèixer estudiants com tu que t’explicaran en primera persona com són els graus de la UAB. I també coneixeràs els professors que et faran les classes. Fem videoxats amb UABers de cadascuna de les facultats i escoles, i tot sense sortir de casa!

Podràs assistir a diferents sessions informatives on professors i estudiants parlaran de la seva experiència universitària i atendran per videoxat tots els dubtes en directe.

 

Horaris Sala 1 Sala 2 Sala 3
9:30 a 10:30h UAB: els graus, el campus i els serveis
11 a 11:45h Facultat de Medicina Facultat de Ciències de la Comunicació  Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
12 a 12:45h Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia Facultat de Traducció i d'Interpretació Facultat de Ciències
13 a 13:45h Facultat de Veterinària Facultat de Ciències de l'Educació Facultat de Dret
16 a 16:45h Facultat d'Economia i Empresa Escola d'Enginyeria Escola de Prevenció i Seguretat Integral
17 a 17:45h Facultat de Filosofia i Lletres Facultat de Psicologia Facultat de Biociències

 

Connecta't des de casa amb nosaltres el proper dia 7 de maig. Parlarem dels graus a la UAB, les sortides professionals, la vida universitària, les practiques en empreses, els programes de mobilitat internacional, i tot el que vulguis preguntar de la UAB.