Visites al Campus

Visita el Campus de la UAB

Visites al Campus en versió Youtube

Dues UABers youtubers, l’Anna Ventura i la Sandra Lleida, visiten el campus de la UAB... però en comptes de fer vídeos de boomers, fan vídeos facheros, tipus Youtube.

A la primera temporada, visiten les 13 facultats de la uni. A cada episodi, en menys de 5 minuts, visiten un centre i parlen amb els “UABers”: una espècie indígena del campus de la UAB formada per estudiants, professores i professors i personal d'administració i serveis. Sense sortir de Youtube, descobriràs les instal·lacions i els graus de cada facultat, i també com són les farres més mítiques de cada centre, però sobretot totes les coses que no et pots perdre quan tu també siguis UABer!

Visita’ns sovint que estem preparant molts més vídeos, o subscriu-te al nostre canal de Youtube!Enginyeria

Si la Gwynne Shotwell o el Bill Gates haguessin de triar, segur que triarien l’Escola d’Enginyeria. L’Anna i la Sandra visiten el centre on es formen les enginyeres i els enginyers que canviaran el futur, i descobreixen com els estudiants s’encarreguen de muntar la MEMEnginy. Imprescindible e-UABers!

Biociències

L'Anna i la Sandra visiten l’única Facultat de Biociències de l’Estat, amb una pila d’infraestructures: a la mateixa facultat, als instituts de recerca, als hospitals… o al mar i la muntanya. Ideal per fer la fotosíntesi a la Plaça del Rellotge i amb una festa mítica: la Biofarra!

Veterinària

Un ramat de cabres, una planta de producció d’aliments, un hospital clínic veterinari... i una festa mítica: l’animalada. Només pot ser la Facultat de Veterinària. La Sandra i l’Anna descobreixen que la balena és el millor cetaci per fer amigues i fan un tomb pels Pirineus sense sortir de la uni.

Traducció i Interpretació

Un jardí japonès, una sala de conferències amb cabines d’interpretació, estudiants vestits de gala i professores en kimono. És la Facultat de Traducció i d’Interpretació. L’Anna i la Sandra visiten la Torre de Babel de la UAB, on podràs aprendre mil i una llengües... i no només llengües!

Ciències

L’Anna i la Sandra visiten Ciències, una facultat màgica on pots visitar la Costa Brava sense deixar d’anar a classe, anar a la peixera sense visitar l’Aquàrium, convertir-te en gran mestre dels escacs a la biblioteca o fer la volta als mil i un laboratoris i centres de recerca sense sortir del centre.

Comunicació

L’Anna i la Sandra visiten la facultat on hi ha els millors croissants de xocolata del campus: Ciències de la Comunicació. Visiten els platós de TV i ràdio i el CampusMèdia. Imprescindible instagramers, youtubers i futurs líders de comunicació de masses: boomers absteniu-vos.