Participa també a l’estiu 2019!

Participa també a l'estiu!

Tens plans per aquest estiu? Des de la Unitat de Dinamització Comunitària t’oferim un munt d’activitats amb reconeixement acadèmic al llarg dels mesos de juny i juliol com el Taller de representació estudiantil, la Setmana del Parlament Universitari, el Taller de mediació, el de salut mental i sèries de televisió, el Buddy Programme i l’inici del Mentor.

16/05/2019

Amb el final del curs acadèmic, arriba l’estiu i, amb aquest, un munt d’activitats de reconeixement acadèmic, perquè no només pots gaudir de la universitat durant el curs, també hi pots participar a l’estiu! Les inscripcions per a totes aquestes activitats s’obriran a partir del 15 de maig fins al 16 de juny de 2019. Cadascuna tindrà un reconeixement d'1 ECTS.

Si vols conèixer la universitat des de dins, el Taller de representació estudiantil (del 8 a l’11 de juliol de 2019) et permet mantenir un primer contacte amb els òrgans de representació estudiantil i suprauniversitaris, conèixer la figura del delegat o delegada, saber quines normatives afecten a l’estudiantat i la participació, i també conèixer altres formes de participació a la UAB. Per apuntar-vos en aquest taller només cal que ompliu aquest formulari d’inscripció. 

Des de la Unitat de Dinamització Comunitària, també oferim el Taller de mediació (del 15 al 18 de juliol de 2019). En aquest, els estudiants aprendran a com abordar els conflictes quotidians des d'una perspectiva restaurativa. Es tracta d'un taller que busca fer una introducció als conceptes vinculats a la mediació i les pràctiques restauratives i que dóna eines per a resoldre els conflictes. El taller es desenvoluparà a través de casos pràctics dins del context de participació a la universitat. Us hi podeu inscriure a través d'aquest formulari. 

Vols conèixer l’estructura del Parlament, com funciona el nostre sistema parlamentari o les tasques que s’hi duen a terme? Del 13 al 19 de juliol tindràs l’oportunitat de fer-ho a la Setmana del Parlament Universitari (SPUNI). Durant la setmana es duran a terme un seguit de simulacions de l’activitat parlamentària tutoritzades per professors universitaris, en les quals també participen representants del Parlament de Catalunya i representants d’altres àmbits polítics i institucionals catalans. La participació en aquesta activitat, que es farà efectiva omplint aquest formulari, es reconeixerà amb 2 ECTS.

Aquest estiu torna el taller La Salut Mental i les sèries de TV: tractament i estigma! L’activitat es va dur a terme el curs passat en el marc del lema de l’FMUAB17: “La Salut Mental, visible i sense estigmes a la UAB”. L’objectiu d’aquest taller passa per sensibilitzar a la comunitat universitària vers els estigmes de la salut mental a través de l’anàlisi de productes culturals. A cada sessió es tractarà una temàtica relacionada amb la salut mental, com ara autisme, TDAH, toxicomanies, depressió, esquizofrènia, psicopatia, etc. La participació en aquesta activitat tindrà un reconeixement de 2 ECTS. 

Si pertanys a l’alumnat local matriculat durant el curs 2019/2020 a la UAB i desitges conèixer estudiants internacionals i practicar idiomes durant l’estiu (des de finals de juny fins a principis d’agost), el Buddy Programme és la millor opció. La figura del buddy pretén afavorir, a través de la participació i la dinamització, la interacció entre els estudiants locals i internacionals que participen a la UAB Barcelona Summer School 2019. Si us voleu convertir en buddies, podeu omplir aquest formulari. Teniu temps fins al 9 de juny.

I de cara al curs vinent , comencen les inscripcions del Mentor per al primer semestre del 2019/2020. Aquest programa vol facilitar l’estada dels estudiants internacionals a la UAB i oferir el suport d’estudiants locals a estudiants d’altres països durant la seva estada a la universitat. Si voleu interactuar amb estudiants internacionals i de pas, practicar idiomes, no dubteu en formar-hi part omplint aquest formulari. Aquesta activitat té un reconeixement de 2 ECTS si es fa un semestre i de 3 ECTS si es participa als dos.


Podeu trobar més informació sobre les activitats al web de Participació Estudiantil i si teniu qualsevol dubte podeu escriure'ns al següent correu:  info.participacio@uab.cat 
 

 

Notícies relacionades

Campus UAB estiu 2019

Consells durant l’onada de calor

Davant la previsió d’altes temperatures durant els propers dies, l’Àrea de Prevenció i Assistència de la UAB fa arribar recomanacions de seguretat a la comunitat universitària (persones treballadores i estudiants). Llegir més

Totes les notícies