La UAB amplia el descompte del 10% pels Alumni UAB Premium a tots els màsters i postgraus propis de la Universitat

Descomptes en màsters i postgraus UAB

Actualment, 10 màsters i postgraus de la UAB i de la FUAB gaudeixen d’una reducció del 10% pels Alumni UAB Premium. Un descompte que es farà extensiu a tots els màsters i postgraus propis de la UAB i màsters oficials (no subvencionats) de la FUAB a partir del 2019.

25/09/2018

Amb l'objectiu de fomentar la formació continuada al llarg de la vida de la xarxa de titulats de la Universitat Autònoma de Barcelona, a partir del gener del 2019, els Alumni Premium es podran beneficiar d’un 10% de descompte en tots els màsters i postgraus propis de la UAB i en els màsters oficials de la FUAB (no subvencionats). Més de 300 programes amb la garantia i qualitat de la UAB.

Actualment, ja poden gaudir d’un 10% de descompte en els següents màsters i postgraus propis de la UAB i màsters oficials de la FUAB (no subvencionats):

Postgrau en Fotoperiodisme
Màster en Màrqueting Polític: Estratègies i Comunicació Política
Postgrau en Processament Big Data per a Ciències de la vida
Postgrau en Ecoturisme i Guia de Natura
Postgrau en Instrucció d’Unitats Canines de Treball
Postgrau en Sistemes de Gestió de la Qualitat
Postgrau de Gestió de Documents Electrònics
Màster Oficial - Direcció i Organització de Turisme d'Esdeveniments
Màster Oficial - Gestió d'Empreses Hoteleres
Màster Oficial - Arxivística i Gestió de Documents
 
El descompte va orientat a ampliar el desenvolupament professional en els sectors més demandats per la societat. Són una eina fonamental per actualitzar coneixements o per créixer laboralment i una inversió en la carrera professional amb la garantia UAB.

Aquest benefici es suma al catàleg de serveis als quals poden accedir els Alumni UAB Premium, entre ells l’accés al préstec bibliotecari i fins a un 20% de descompte en els cursos de UAB Idiomes.

 
Per qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres a alumni@uab.cat

 

Notícies relacionades

Totes les notícies