Sala de premsa

La Fundació participa en diversos actes i projectes a Catalunya i a nivell internacional

Projecte Recetas

En les darreres setmanes, membres de l'equip de la Fundació han estat actius en actes i projectes de disciplines diverses relacionades amb la geriatria, l'envelliment saludable i la lluita contra el sedentarisme.

05/07/2022

Participació a l’Update de la Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia

La jornada es va celebrar el 18 de maig a l’Hospital d’Igualada. Durant l'acte i dins el marc de l'activitat Primera Taula d'Evidència des de Catalunya, Prevenció i atenció a les persones d’edat avançada amb complexitat a la comunitat, Sergi Blancafort va presentar l’estudi “Promoting social capital, self-management and health literacy in older adults through a group-based intervention delivered in low-income urban areas: results of the randomized trial AEQUALIS”, publicat a BMC Public Health. Més informació.

Consortium meeting del projecte RECETAS

El projecte RECETAS és un estudi impulsat per un consorci format per 13 institucions de 9 països, que cerca esbrinar si la prescripció d'activitats socials en espais naturals és capaç d'alleujar sentiments de solitud i augmentar el benestar de les persones en contextos urbans. Va celebrar la seva reunió plenària al Parc de Recerca Biomèdica de la nostra ciutat el passat 12 de maig.

Barcelona és una de les 6 ciutats europees on es duu a terme el projecte, a través de la Fundació Salut i Envelliment i altres institucions.

Notícies relacionades

Engega el projecte Join4Joy

Emmarcat en el programa Erasmus+, Join4Joy està dedicat a combatre el sedentarisme a través de l’activitat física en joves adults. La FSiE va participar a la reunió d’inici del projecte, que es va dur a terme en format virtual el 20 de juny.