La Fundació participa a la trobada plenària del projecte NESTORE a Rotterdam

Reunió Nestore Rotterdam

L'equip de la Fundació Salut i Envelliment UAB (FSIE) va assistir del 2 al 4 d'octubre a una nova cita del projecte NESTORE a Rotterdam, organitzada per Preventie Collectief, amb la finalitat d’anar consolidant els avenços en el desenvolupament d'un entrenador virtual. En les reunions de treball realitzades es van perfilar tant els aspectes tècnics com els organitzatius necessaris que permetran testejar i analitzar l'impacte d'aquesta iniciativa en 3 centres pilots en els propers mesos: Rotterdam, Monza i Barcelona.

16/10/2019

Concretament la Fundació ha posat en marxa des del mes de juliol una campanya d'informació adreçada a persones grans, entre 65 i 75 anys per donar a conèixer aquesta iniciativa i reclutar les que estiguin interessades a participar provant les eines i solucions tecnològiques desenvolupades. En cas de tenir interès en la proposta, les persones poden posar-se en contacte amb la FSIE a través del telèfon al 93 433 5020 o al 93 433 5077, o el correu electrònic laura.fernandezm@uab.cat.

Aquest projecte té com a objectiu desenvolupar un sistema de coaching personalitzat, multidimensional i innovador per donar suport a l'envelliment saludable. Es tracta de generar i mantenir la motivació per prendre el control de la salut, i suggerir consells de nutrició saludable i activitat física, així com d'interacció social, per prevenir el deteriorament i mantenir la qualitat de vida.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies