Inscripcions obertes de les activitats artístiques del segon semestre

Formació artística

Fins el proper 28 de febrer podeu inscriure-us al taller de Percussió Corporal, Tècnica de Veu i a noves propostes teatrals, com teatre en francès o del Segle d’Or. Així mateix, encara podeu participar al programa de Viu la Cultura i formar part del Cor o l’Orquestra.

22/01/2019

El segon semestre arriba amb un conjunt de propostes de formació artística per a tots els gustos. Si el que busqueu és desenvolupar les possibilitats rítmiques del cos a nivell individual i dins el context grupal, inscriviu-vos al curs de Percussió Corporal. Si el que us agradaria és potenciar la vostra veu, tant en l’àmbit musical com el quotidià, ho podeu fer al taller de Tècnica de Veu.

D’altra banda, els tallers de teatre Iniciació a la Interpretació Teatral en Anglès i en Francès són dues activitats dirigides a aquells que es vulguin endinsar en el món del teatre i representen una oportunitat única per millorar el coneixement de la llengua. Així mateix, Interpretació del Teatre del Segle d’Or és una nova proposta on els alumnes tindran l’oportunitat d’aprendre tècniques del teatre clàssic com la dicció i la representació de textos dramàtics en vers.

També segueixen obertes les places del Cor i l’Orquestra de la UAB. Si ets cantaire o toques algun instrument, aquí trobaràs un espai de continuïtat musical, on treballar un repertori que engloba des de la música del Renaixement fins a estils contemporanis.

Les places estan obertes fins el proper 28 de febrer i us hi podeu inscriure telemàticament. No obstant, tingueu en compte que les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció, així que si voleu formar part d’alguna de les propostes que s’ofereixen, no us despisteu.

Tots els cursos es poden reconèixer per 1 crèdit ECTS, excepte el taller de teatre del Segle d’Or, que no té reconeixement acadèmic. Les places per al Cor i l’Orquestra es poden reconèixer per 2’5 i 3 crèdits ECTS, respectivament.
 
Cultura en Viu
Edifici L'Àgora (Plaça Cívica)
Telèfon: 93 581 10 21
cultura.enviu@uab.cat
www.uab.cat/cultura

 

Notícies relacionades

Totes les notícies