Orquestra

Orquestra

Imatge Orquestra web

Direcció: Jesús Badia

L'Orquestra de la UAB va néixer el curs 1996-1997, sota la direcció musical de Joan Casals. Es tracta d'una formació integrada per músics que ja tenen un nivell bàsic assolit i que busquen un espai de continuïtat musical on puguin seguir compaginant la música i els estudis universitaris amb rigor i d'una manera amena.

L'Orquestra assaja setmanalment i treballa amb un repertori musical flexible i divers. Com que els integrants varien cada curs, també ho fa la fisonomia i la formació del grup, que sovint s'aproxima al perfil musical d'una orquestra de cambra. Els seus membres tenen una dedicació regular i participen tant als assajos com als concerts que es fan dins i fora de la UAB al llarg de l'any.

 

INFORMACIÓ PER AL CURS 2020/2021

Dates: del 15 d'octubre de 2020 al 27 de maig de 2021.

Dia i horari d'assaig: dilluns i dijous de 13.00 a 14.30 h.
I 4 assaigs intensius extres durant el curs  (dia i horari per determinar).

Els dies i horaris d'assaig de l'Orquestra poden partir canvis donada la situació d'incertesa provocada pel Covid-19.

Convalidable per 6 crèdits ECTS (anual) o per 3 crèdits ECTS (semestral).

SESSION VIRTUAL INFORMATIVA (per la plataforma zoom)

Si voleu conèixer el funcionament de l'Orquestra de la UAB connecteu-vos de forma virtual amb el seu director, el mestre Jesús Badia, i podreu escoltar i resoldre dubtes sobre el seu funcionament i propostes del nou curs, proves d'accés, crèdits, etc.

Sessió informativa ORQUESTRA UAB: Dilluns 21 de setembre a les 13 h 

Per assisitir a aquesta reunió és necessari que ens feu arribar el vostre correu eletrònic, abans del 21 de setembre, a cultura.enviu@uab.cat i us indicarem el web i l'enllaç a la sessió).

 

INSCRIPCIONS

ELS MEMBRES ACTUALS DE L'ORQUESTRA que vulguin continuar el curs vinent només cal que facin directament la inscripció i es presentin a l'assaig del primer dia.

Automatrícula oberta aquí / Per a membres de la Comunitat UAB (amb NIU)

IMPORTANT! Les automatrícules ja estan obertes. Per garantir la vostra plaça a l'Orquestra de la UAB és important que si voleu continuar participant-hi formalitzeu la vostra matrícula abans del 20 de setembre.

En cas que vulgueu formar part de l'Orquestra durant el segon semestre us podeu inscriure fins al 28 febrer de 2021(opció sujecta a que hi hagin places disponibles).

 

NOUS MEMBRES: PREINSCRIPCIÓ PER A PROVA D'ACCÉS A PARTIR DE L'1 DE SETEMBRE (si feu la preinscripció abans l'equip de Cultura en Viu no es compromet a respondre els vostres correus)

*EN QUÈ CONSISTEIX L'AUDICIÓ/PROVA D'ACCÉS

Donada la situació d'incertesa povocada pel Covid-19, enguany les proves d'accés al Cor de la UAB no es realitzaran de forma presencial.

Enviar 1 vídeo amb el mòbil on se't vegi i se t'escolti tocant en format mp4 que contingui:

  • Un presentació indicant el vostre nom i cognoms
  • Una obra de 3 o 5 minuts o dues de més curtes d'estils diferents.

Si podeu tenir acompanyament millor, si no cap problema. Feu alguna prova per tal de veure que l'equilibri és l'adequat.

REQUISITS

  • Tenir un nivell mitjà de solfeig i prou autonomia amb l'instrument.  
  • Tenir experiència prèvia com a membre d'alguna altra orquestra o formació instrumental.
  • Enviar el formulari i el vídeo amb la vostra prova d'accés.
  • Estar disposat a assistir amb regularitat als assaigs amb l'instrument propi i tenir disponibilitat per actuar dins i fora de la UAB amb certa flexibilitat horària. 

Per qualsevol dubte o aclaiment us recomanem que assistiu a la sessió informativa o us poseu- en contacte amb inscripcions.cultura@uab.cat 

Atenció novetat! Les persones membres dels nostres dels nostres grups estables us podeu inscriure sense cost a l'activitat Viu la Cultura, reconeguda amb 2 crèdits ECTS, si s'acredita l'assistència a 16 esdeveniments culturals programats a la Sala Teatre i a la Sala Cinema UAB durant el curs 2020/2021.