Cor

Cor

Imatge Cor web

Direcció: Poire Vallvé 

El Cor de la UAB va néixer a la Facultat de Medicina l'any 1982, quan un grup d'alumnes i professors van prendre la iniciativa de crear un cor, sota la direcció de Baltasar Plans. Des de llavors, el Cor ha tingut una participació molt estreta i activa en la vida de cada dia de la Universitat.

El repertori al llarg de tota la seva trajectòria ha estat molt ampli i variat i engloba des del Renaixement fins a la música contemporània. La dedicació i l'entrega dels cantaires és alta i a més de les hores d'assaig es fan un munt d'actuacions al llarg de l'any, tant dins com fora de la UAB, i acostumen a participar en trobades de cors universitaris.

Per formar part del Cor, cal fer una prova d'accés i una entrevista prèvia amb el director.

 

INFORMACIÓ GENERAL CURS 2020/21

Dates: del 14 d'octubre de 2020 al 31 de maig de 2021.

Dies i horaris d'assaig: els dilluns de 14.30 a 16.00 h i els dimecres de 14.45 a 16.15 h.

Convalidable per 5 crèdits ECTS (anual), o per 2,5 crèdits ECTS (semestral).

 

INSCRIPCIONS

Les inscripcions estan tancades excepte per a cantàires tenors i baixos. En aquest cas, si voleu formar part del cor, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a inscripcions.cultura@uab.cat
 
NOUS MEMBRES: PREINSCRIPCIÓ PER A PROVA D'ACCÉS A PARTIR DE L'1 DE SETEMBRE.
 
Donada la situació d'emergència sanitària povocada pel Covid-19, enguany les proves d'accés al Cor de la UAB no es realitzaran de forma presencial.

Ompliu tots els camps del següent FORMULARI PREINSCRIPCIÓ COR UAB

En el procés d'inscripció caldrà adjuntar: 

  • Currículum formació musical: petit resum especificant el registre de veu (soprano, tenor...), formació i nivell d'estudis musicals realitzats, i si es té experiència en formacions musicals similars. 
  • Vídeo/gravació de la vostra Audició/Prova d'accés*

*EN QUÈ CONSISTEIX L'AUDICIÓ/PROVA D'ACCÉS

Enviar 2 vídeos o 1 tot seguit amb el mòbil cantant en format mp4, que contingui:

  • Presentació dient el vostre nom i cognoms
  • Una cançó que els agradi. (1minut aprox.)
  • l'Ave Verum de Mozart* fent la seva veu sobre l'acompanyament d'orquestra: 

*Arxius

Per a enregistrar-vos podeu posar l'acompanyament en un aparell de música i gravar-vos amb el mòbil, feu alguna prova per tal de veure que l'equilibri és l'adequat.

REQUISITS GENERALS

  • Es valoraran coneixements en llenguatge musical i, tot i que no és indispensable saber solfeig, cal tenir una bona orella i capacitat d'afinació. 
  • S'ha de tenir experiència prèvia com a membre d'altres formacions corals.
  • S'ha d'omplir el formulari i enviar el vídeo amb la prova d'accés.
  • S'ha d'estar disposat a assistir amb regularitat als assaigs i es demana certa disponibilitat i flexibilitat horària per actuar dins i fora de la UAB.

 

Per qualsevol dubte o aclaiment us recomanem que assistiu a la sessió informativa o us poseu en contacte amb inscripcions.cultura@uab.cat