Estudis

Centres vinculats i escoles universitàries adscrites

EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona

Acumula una dilatada experiència en ensenyament obert, innovador i relacionat amb els corrents internacionals de la creació contemporània en l'àmbit del disseny i l'art.

www.eina.cat

Escola Doctor Robert

L'Escola Doctor Robert és un centre adscrit a la UAB que ofereix màsters universitaris dins l'àmbit de les ciències de la salut i socials. 

https://www.uab.cat/web/escola-doctor-robert/presentacio-1345774217278.html

Escola FUABFormació

L'Escola FUABformació és un centre adscrit a la UAB amb una oferta formativa de Màsters Universitaris i Formació Continuada en diversos àmbits de coneixement.

https://www.uab.cat/web/fuabformacio-1345738666782.html

Escola de Prevenció i Seguretat Integral

La seva oferta docent, estable, innovadora i sòlida facilita que hi hagi experts en seguretat integral de nivell universitari. 9 de cada 10 titulats troben feina el primer any.

http://www.uab.cat/prevencio-seguretat-integral

Escola Massana, Centre Municipal d'Art i Disseny

Privilegia el contacte amb el teixit industrial i institucional, així com la projecció internacional de la seva activitat i la interdisciplinarietat dels seus estudiants.

www.escolamassana.es

Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents

Centre amb una visió integradora i vanguardista de la professió. Ha estat la primera organització en assolir la ISO 30301 de sistemes de gestió per a documents.

www.uab.cat/arxivistica-gestio-documents

Escola Universitària d'Infermeria de Sant Pau

Reconeguda com un centre compromès, és un referent de qualitat en la formació infermera. El seu eix és l'estudiant i la seva inserció professional.

www.santpau.es/eui

Escola Universitària d'Informàtica "Tomàs Cerdà"

Sempre innovadora en temes docents, el seu model d'aprenentatge fomenta la participació activa dels estudiants i l'acompanyament del professor.

informatica.eug.es

Escola Universitària Salesiana de Sarrià

Promou el desenvolupament integral dels joves i l'enriquiment del teixit industrial i cultural del nostre país, col·laborant en la construcció d'un món més just i solidari.

www.euss.es

Escola Universitària d'Infermeria i de Fisioteràpia "Gimbernat"

S'adapta a les circumstàncies de l'estudiant perquè tinguin les millors oportunitats d'assolir la seva titulació i seguir la seva vocació.

www.eug.es

Escola Universitària d'Infermeria i Teràpia Ocupacional

És l'escola d'infermeria més antiga de Catalunya. Ofereix pràctiques en més de 80 centres de l'àmbit sanitari i social.

www.euit.fdsll.cat

Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

El seu model d'ensenyament en turisme i hoteleria és únic a l'estat espanyol i, des del primer moment, els estudiants entren en contacte amb la realitat del sector.

www.uab.cat/turisme-direccio-hotelera

Institut Guttmann

Desenvolupa els aspectes acadèmics, científics i d'investigació en matèria de neurociències en general, i de la neurorehabilitació i de les tecnologies aplicades a l'autonomia personal en particular.

www.guttmann.com

Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR)

Promou i desenvolupa la investigació i la innovació biosanitària de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, i s’orienta a trobar solucions als problemes de salut de la ciutadania.

www.vhir.org