Estudiar

Estudiants internacionals: no residents i no comunitaris

Estudiants internacionals: no residents i no comunitaris

Aquest és un accés per a estudiants que volen fer estudis oficials de grau en les universitats públiques catalanes i que compleixen els següents requisits:

Requisits

  • Per sol·licitar una plaça a una titulació de la UAB, segons l’oferta publicada enguany, has de complir els següents requisits: disposar del batxillerat homologat expedit per un país que no pertanyi a la Unió Europea i que no tingui un conveni vigent amb l’Estat espanyol, no gaudir de la nacionalitat d’un estat de la Unió Europea i no disposar de la residència a l'Estat espanyol.
  • Per sol·licitar una plaça a una titulació d’una escola adscrita a la UAB, segons l’oferta publicada enguany, només has d'estar en possessió del batxillerat homologat expedit per un país que no pertanyi a la Unió Europea i que no disposi d’un conveni vigent amb l’Estat espanyol.
  • En el cas que vulguis accedir a titulacions de l’oferta publicada enguany per als estudis que tinguin places vacants després de la preinscripció de setembre (consulta-les aquí), només serà necessari el batxillerat homologat expedit per un país que no pertanyi a la Unió Europea i que no disposi d’un conveni vigent amb l’Estat espanyol.
Tràmits
  • En primer lloc, en cas de no tenir el títol homologat de batxillerat hauràs de tramitar aquesta homologació a través del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Per a més informació, pots anar al web estudiar a Catalunya de la Generalitat.
  • En segon lloc, una vegada tinguis el títol homologat, hauràs de demanar accés als estudis de grau a través de l’Oficina d’Accés a la Universitat. Per a més informació, consulta el web accesnet de la Generalitat.
  • En tercer lloc, una vegada l’Oficina d’Accés a la Universitat t'ha assignat una plaça, hauràs de contactar amb la gestió acadèmica del centre que imparteix la titulació per tal de consultar el dia de matrícula i el procediment.
Oferta de places
Consulta l'oferta de places en aquest document.

Calendari provisional
Les sol·licituds es podran presentar durant tot l’any a través del portal d’accesnet.gencat.cat.