Estudiants

Assegurances

Assegurança escolar

L'assegurança escolar és obligatòria per a tots els estudiants de menys de 28 anys. L'abonament de la quota corresponent l'has de fer en el moment de la matrícula. Si no ets estudiant de la Unió Europea, també has de tenir la targeta d'estudiant extracomunitària.

Assegurança complementària

L'assegurança complementària consisteix en una assegurança d'accidents i assistència de viatge adreçada a tot el col·lectiu d'estudiants matriculats a la UAB. Per gaudir-ne cal que, en el moment de formalitzar la matrícula, contractis l'assegurança complementària.
El període de cobertura és el curs acadèmic en el que es contracta l'assegurança, és d'abast mundial, durant les 24 hores del dia, tant en la vida lectiva com la no lectiva, incloses les vacances, dins i fora del campus universitari.

BICI UAB

BICI UAB és la primera assegurança integral per a ciclistes del campus UAB que neix amb l'objectiu de donar cobertura a les diferents situacions de risc. Es tracta d'una assegurança de Responsabilitat Civil i Defensa Jurídica, dirigida a aquelles persones que utilitzen la bicicleta de forma habitual i que pertanyen a la Comunitat Universitària de la UAB.