Nou servei: sessions informatives per Teams

Sessions Teams

Comença el nou servei de Gestió Acadèmica d’informació per videoconferència mitjançant la plataforma Microsoft Teams

20/01/2021

Amb  motiu de la situació sanitària actual la Gestió Acadèmica de la Facultat de Ciències de l’Educació vol facilitar la transmissió de la informació dels tràmits administratius que poden ser del vostre interès com a estudiants de la Facultat.

Intentem que tota la informació estigui actualitzada i al vostre abast a través del web de la Facultat, així com facilitar-vos els tràmits que necessiteu realitzar, si no pot ser presencialment, a distància, i atendre amb la major diligència i professionalitat totes les consultes que ens arriben bé per telèfon, bé per correu electrònic.

Ara a més volem oferir un nou servei d’informació per videoconferència mitjançant la plataforma Microsoft Teams, pel que hem planificat al llarg de tot l’any sessions informatives, en alguns casos adreçades a un col·lectiu acotat i en altres casos obertes a tot el col·lectiu d’estudiants.

Esperem que aquesta nova experiència per videoconferència que posem en marxa ara al mes de gener us sigui d’utilitat i tingui bona acollida.

Us facilitem l’enllaç a la informació del nostre servei on trobareu tota la informació: https://www.uab.cat/web/coneix-la-facultat/serveis-de-la-facultat/gestio-academica-1345721038764.html  

 

Notícies relacionades

Totes les notícies