Arxiu de notícies

Laura Tienda, guanyadora del Premi CIEU 2019

Laura Tienda, guanyadora del Premi CIEU 2019 a la persona més emprenedora de l'Escola

Laura Tienda va ser guardonada el passat dimecres 15 de maig amb el VIII Premi CIEU a la persona més emprenedora 2019 en la categoria "ESAGED", pel seu projecte innovador d'apropar l'Arxiu Comarcal del Baix Ebre a la ciutadania, a través d'un taller experiencial, que s'ha convertit en un referent. L'esdeveniment va reunir a uns 300 assistents a la Sala d'Actes de la Facultat d'Ecomomia i Empresa de la UAB.

Seminari PIS

L’Escola acull un seminari sobre la gestió documental i arxivística a la Xina

Els professores Sherry L. Xie, Catherine Li i Guanyan Fan, de la Renmin University of China, varen abordar temes com els Pervasive Information System Technology (PIS), l’estat de la e-Administració del govern xinès, o la reglamentació en protecció de dades. El seminari organitzat per FABER i l’Associació d’Arxivers i Gestors de Documents de Catalunya.

Estudiants guardonats amb el Premi CIEU

Lliurament del VIII Premi CIEU 2019 a la persona més emprenedora

Els guardons reconeixen la tasca emprenedora d'estudiants i alumni de la comunitat de la UAB, que han engegat amb èxit la seva idea innovadora i de negoci. L'acte de lliurament de premis es celebrarà el dimecres 15 de maig, a les 12:30 hores, a la Sala d'Actes de la Facultat d'Economia i Empresa.