Coneix l'Escola

Arxiu de notícies

Drets Humans i Arxius

Ramon Alberch impartirà la masterclass "Arxius i Drets Humans com a àmbit de desenvolupament professional"

L'Escola celebrarà la masterclass online "Arxius i Drets Humans com a àmbit de desenvolupament professional" a càrrec de Ramon Alberch, primer director de l'ESAGED i actual professor del centre. També es farà una presentació del Curs d'Especialització en Arxius i Drets Humans, Gènere i Diversitat. La sessió es durà a terme el dimecres 14 de juliol, a les 18 h. Inscripcions obertes!

Plaça Cívica de la UAB

Nova instrucció 8/2021 per la qual es modifiquen les mesures en matèria de salut pública

D’acord amb les noves mesures anunciades per la Generalitat de Catalunya, la UAB ha adaptat els criteris per a la seva aplicació mitjançant la Instrucció 8/2021 del gerent. La FUAB i les entitats de la Corporació continuen les mateixes directrius que la universitat. En aquest sentit, la docència es manté igual que la instrucció anterior fins a final de curs. El personal d'administració i serveis anirà incrementant la seva presencialitat, a partir del 7 de juny.

Marc Riera notícia

Marc Riera, titulat: 'M'atreia la idea de treballar en un context multicultural'

L’alumni Marc Riera Arnau tenia clar que, després de titular-se en Arxivística i Gestió de Documents, volia treballar dins del sector en alguna organització internacional. Ha obtingut una beca per fer un any de pràctiques al Banc Central Europeu (BCE). La pandèmia no li ha impedit gaudir d’aquesta experiència des de la ciutat de Frankfurt, un dels principals centres neuràlgics d’Europa, on està vivint des del mes de març.