Arxiu de notícies

Servei PIUNE a l'estudiantat amb discapacitat

Nova convocatòria de les 'Beques Impuls' per a estudiants amb discapacitat

La Fundació Autònoma Solidària ofereix una línia d'ajuts per a estudiants de la UAB amb discapacitat en situació de dependència. L’objectiu final de les beques 'Impuls' és garantir la igualtat de condicions en l’accés a l’educació superior. Les sol·licituds es poden lliurar fins al 14 de novembre.

Logisdoc Martorell

Representants de l’Escola visiten les noves instal·lacions de Logisdoc

L’empresa de gestió documental i suport logístic, que a l’octubre va estrenar una nova planta a Martorell, va rebre a clients i col·laboradors com l’Escola i la UAB. Logisdoc Serveis Integrals, especialitzada en el sector sanitari, gestiona gairebé la meitat dels historials clínics del país.

Defensa de la tesi de l'Anahi Casadesús

La professora Anahí Casadesús defensa la seva tesi doctoral

Anahí Casadesús, Coordinadora dels Estudis de Màster de l'Escola, va llegir, el passat 18 d'octubre, la seva tesi doctoral titulada "La gestión del riesgo aplicada a la gestión de documentos y su impacto en la rendición de cuentas pública", assolint la qualificació d'Excel·lent Cum Laude. La lectura es va realitzar al Departament d'Història Moderna i Contemporània de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB.

IX Premis CIEU 2018 a la idea més emprenedora

Presenteu la vostra idea emprenedora als IX Premis CIEU-2018!

El Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries convoca els IX Premis CIEU 2018 a la idea més emprenedora per fomentar l'esperit innovador entre la comunitat universitària i els graduats de la UAB. Els estudiants i alumni podeu presentar els vostres projectes de negoci fins al 20 de novembre.