Coneix l'Escola

Arxiu de notícies

Masterclass Document Controller

Masterclass virtual: "Urgent: es necessiten Document Controllers!"

La professora Vanesa Verdugo oferirà el dilluns 11 de juliol, a les 18 hores, una conferència en línia sobre l’especializació de Document Controller, un perfil molt demandat però difícil d’aconseguir per les organitzacions. La responsable de formació contínua, Ariadna Morente, farà una presentació del Curs Online en Document Controller: Gestor d’informació industrial, que iniciarà la seva pròxima edició a l'octubre. Registra’t!.

Masterclass ESAGED docs audiovisuals

Masterclass online: "La investigació en documents audiovisuals, fotogràfics i sonors. Presentació de casos"

La sessió virtual, que es celebrarà el dilluns 18 de juliol, a les 18 h, tractarà sobre la importància de la recerca en l'àmbit de l'arxivística enfocada a la gestió i preservació del patrimoni audiovisual, fotogràfic i sonor, a través de l'exposició de dos projectes realitzats per Pablo Castilla i Sandra Orihuela, titulats de l'ESAGED. Comptarà amb la intervenció del professor Fernando Osorio, expert en aquest camp.

Edifici Blanc

L'Edifici Blanc, seu dels exàmens de les PAU del curs 2022-2023

Les instal·lacions de l'Edifici Blanc acolliran, del 14 al 16 de juny, l'alumnat de dos centres de Secundària de Barcelona i Terrassa que realitzarà les Proves d'Accés a la Universitat del curs 2022-2023. Més de 250 futurs estudiants universitaris s'examinaran a les aules de la Fundació UAB.

Cicle Reforma Laboral Xarxa Alumni

Cicle de conferències de Relacions Laborals: Una visió polièdrica de la Reforma Laboral

La xarxa alumni de Relacions Laborals organitza un cicle de conferències gratuïtes sobre la nova Reforma Laboral. Les sessions, impartides per experts en Relacions Laborals i moderades per la coordinadora de la xarxa, Maria Jesús Espuny, tractaran temes com les actualitzacions en contractes, la negociació col·lectiva, la Seguretat Social i les pensions, entre altres.