Coneix el centre

Arxiu de notícies

Celebració dels 20 anys ESAGED

#20anysESAGED: la comunitat arxivera celebra la consolidació del projecte formatiu en arxivística i gestió documental

Més de 150 assistents van celebrar conjuntament el 20è aniversari de la creació de l’Escola Superior d’Arxivística i Gestió de Documents de la UAB. Els dies 10 i 11 de novembre es van dur a terme dos esdeveniments commemoratius a l’Arxiu Nacional de Catalunya i a l’Hotel Exe Campus UAB, que van reunir tant a representants d’institucions públiques i professionals vinculades al sector, com a antics i actuals alumnes i professorat del centre.

Premi CIEU XIII

XIII Premi CIEU-FEiE 2022, a la idea més emprenedora

El Centre d’Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU) de la UAB torna a convocar un reconeixement per a les millors idees i iniciatives emprenedores dels graduats i estudiants de totes les titulacions de la UAB. El període per presentar candidatures finalitza el 9 de desembre.

Joan Boadas i Ramon Alberch, premiats internacionalment per l'ICA

Joan Boadas i Ramon Alberch, distingits internacionalment en l'àmbit de l'arxivística

El professor Joan Boadas, Cap del Servei de Gestió Documental, Arxius i Publicacions de l'Ajuntament de Girona; i Ramon Alberch, exdirector de l'ESAGED, han estat premiats pel Consell Internacional dels Arxius (ICA) per la seva trajectòria destacada en l'àmbit de l'arxivística. Els guardonats rebran les seves distincions en el marc del congrés que es celebra aquesta setmana a Roma.

Taller UAB Idiomes Barcelona

Taller en línia sobre la Intel·ligència Artificial en els negocis

Assisteix al primer esdeveniment virtual en directe organitzat pel servei d’idiomes per a empreses d'UAB Idiomes Barcelona. El taller serà impartit pel docent Oliver Dodsley. La sessió tindrà una durada de 45 minuts aproximadament i s'adreça a persones que vulguin aprendre o reforçar el seu anglès en aquest camp específic.

20 anys d'ESAGED

Actes principals de la celebració dels 20 anys de l'ESAGED

L'ESAGED celebra aquest curs 2022-2023 el seu vintè aniversari amb diverses activitats acadèmiques, institucionals i lúdiques. Els dies 10 i 11 de novembre es duran a terme els actes principals d'aquesta commemoració a l'Arxiu Nacional de Catalunya i a l'Hotel Exe Campus UAB, respectivament, amb la participació d'alumnes i titulats, professorat, professionals i autoritats de l'Arxivística i Gestió Documental. Per assistir-hi, cal que us inscriviu aquí!

Pachi Caballero y Beatriz de Micheo

Impuls professional amb el Curs en Document Controller: el cas de Beatriz de Micheo i Pachi Caballero

El Curs en Document Controller. Gestió d'informació industrial ha donat noves oportunitats laborals a Beatriz de Micheo, que ha asumit un nou projecte del sector del petroli i el gas amb SENER. Durant el trascurs de la formació, l'alumni Pachi Caballero també va obtenir un nou lloc de treball com a Document Manager a Ocean Winds, empresa dedicada a les energies renovables.