Comunicats en relació als fets ocorreguts a Lletres
Logotip UAB 05.03.2008 Institucional  -  Comunicats de l'Associació d'Universitats Públiques de Catalunya i de la Conselleria d'Innovació, Universitats i Empresa en relació als fets ocorreguts el dia 4 de març passat a la UAB.

Comunicat de les Universitats Públiques de Catalunya en relació amb la vaga d'estudiants d'avui i als fets ocorreguts el dia 4 de març a la UAB

Comunicat de suport del Govern de la Generalitat a les universitats públiques

Comunicat del Consell de Govern de la UAB

El Consell de Govern de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), informat dels fets esdevinguts ahir (dia 4 de març) - l'ocupació forçada de la Facultat de Filosofia i Lletres per part d'un grup d'estudiants i el posterior desallotjament forçat d'aquests estudiants per part de les forces de seguretat-, acorda:

1. Manifestar el seu suport a la decisió presa pel rector, amb l'acord dels degans implicats, d'aplicar les mesures necessàries per tal de garantir l'accés a la Facultat.

2. Considerar que es tracta de fets excepcionals i manifestar la voluntat reiterada de la UAB per resoldre de manera dialogada, lliure i sense imposició qualsevol qüestió que afecti la comunitat universitària.

3. Mantenir el compromís de seguir treballant per defensar una universitat pública de qualitat.

 

Per altra banda, el Deganat de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB i l’Equip de Govern de la UAB han fet un Comunicat sobre els fets ocorreguts el dia 4 de març del 2008 passat.

 

 

Anar a Notícies
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges més informació
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona