Actualitat

Spring challenges

Nous reptes de l’ECIU University

L'ECIU University busca fer un impacte real a la societat a través de la resolució de nous reptes. D'entre els vint-i-nou reptes programats per al 2n semestre, la UAB n’ofereix dos.  

jocomunico

Jocomunico: un sistema de comunicació que transforma els pictogrames a llenguatge natural

Actualment, es poden mitigar els problemes greus de la parla amb sistemes de comunicació augmentativa i alternativa (CAA) que substitueixen o complement aquesta funció transformant-la, segons el sistema, en diferents tipus de missatge, molts dels quals en llenguatge telegràfic. Així i tot, la qualitat de la interacció és, sovint, frustrant per als usuaris. Aquesta recerca duta a terme per Joan Pahisa durant el seu doctorat en el Departament d'Enginyeria de la Informació i les Comunicacions (DEIC) a la UAB, es va centrar a crear un nou sistema de CAA, Jocomunico, basat en pictogrames que ajudés a millorar la qualitat de la interacció i amb això, la qualitat de vida de les persones.

GraphCat

La UAB participa a la comunitat GraphCAT d'investigació en grafè

Finançat per la Generalitat de Catalunya i la Unió Europea, en el marc de la convocatòria Comunitats Emergents RIS3CAT s'ha llançat el projecte GraphCAT, una iniciativa per crear un ecosistema de centres de recerca vinculats amb l'estudi del grafè. La UAB participa en dues de les iniciatives del projecte: Graph-SIM i NeuroGraph.

Twitter

Agenda

Des.

03

09:30 h
I0-328 - Sala de Graus - Facultat de Ciències de la Comunicació, (per participar com a públic i poder fer intervencions si s’és doctor/a, cal que ho sol·liciteu a doctorat.cap@uab.cat) I0-328 - Sala de Graus - Facultat de Ciències de la Comunicació, (per participar com a públic i poder fer intervencions si s’és doctor/a, cal que ho sol·liciteu a doctorat.cap@uab.cat)

Veure tota l'agenda

UAB2013.Slot.Title.EnllacosCortina