Actualitat

rnau Camprubí, cinquè en el concurs Atmira Pharma Visualization

Arnau Camprubí, cinquè en el concurs Atmira Pharma Visualization

L'alumne de quart curs del Grau en Enginyeria de Dades de la UAB Arnau Camprubí ha quedat en la cinquena posició del concurs Atmira Pharma Visualization. L'esdeveniment està organitzat per Cajamar University Hack 2022 i està dirigit als alumnes dels millors centres formatius de data science d'Espanya.

Presentación Digital Talent Overview 2022

Presentació de la Digital Talent Overview 2022

Consisteix en un informe anual que recull l'evolució de la bretxa de talent digital a Europa, Catalunya i Barcelona.. A la sessió es descobrirà, de la mà de representants i líders de l'ecosistema digital, com la tecnologia està avançant i requereix de nou talent digital.

Avisos de la Gestió Acadèmica

Canvi d'estudis universitaris espanyols

[16/06/2022]

Al següent enllaç del web trobareu la resolució sobre els canvis d'estudis universitaris espanyols de l'Escola d'Enginyeria. Als alumnes admesos us enviarem un mail amb els reconeixements i els passos a seguir.

Canvi estudis estrangers 22-23

[16/06/2022]

Al següent enllaç. trobareu la resolució sobre els canvis d'estudis universitaris estrangers de l'Escola d'Enginyeria. Als alumnes admesos us enviarem un mail amb els reconeixements i els passos a seguir.

Encara no disposes de cap certificat digital?

[01/02/2021]

El certificat digital és OBLIGATORI per a realitzar Pràctiques externes o TFE (Treball Fi d'Estudis) en entitats o empreses i altres tràmits amb les administracions públiques.

idCAT: el podeu sol·licitar gratuïtament amb cita prèvia a l'Oficina de Registre del Rectorat. Altres certificats reconeguts a la UAB.

El certificat digital s'utilitza per signar electrònicament i fer molts tràmits administratius a distància. No et quedis enrere. Fes-te'l ja!

Veure avisos anteriors

Twitter

Agenda

Veure tota l'agenda

Més informació UAB