Actualitat

Laura Planas recull el premi de Roche com a millor dona enginyera de l'Escola

Roche premia la millor dona enginyera de l'Escola d'Enginyeria

Laura Planas, graduada aquest darrer curs a l'Escola d'Enginyeria, ha estat guardonada per ser la millor dona enginyera de la seva generació a l'Escola. Com a reconeixement, la farmacèutica Roche li donarà una beca per cursar un màster i també li oferirà l'oportunitat de treballar amb ells.

Joves participant en la darrera edició de la FIRST Lego League

Arriba la FIRST Lego League

L'Escola d'Enginyeria acollirà el dissabte, 8 de febrer, un dels tornejos classificatoris de la FIRST Lego League, la competició de robòtica que fomenta la creativitat per resoldre reptes aplicables al món real, adreçada a l'alumnat d'entre 10 i 16 anys.

Pilar Serra, estudiant del grau en Gestió de Ciutats Intel·ligents i Sostenibles

Coneixem els nous estudiants de grau del curs 2019/20

Com està sent l'experiència per als nous estudiants dels diferents graus de primer? Entrevistem als nouvinguts d'enguany a l'Escola d'Enginyeria per saber com han estat les seves primeres setmanes com a universitaris al centre.

Programa de suport a les pràctiques de les assignatures de Grau

Torna el programa de suport a les pràctiques d'una assignatura de Grau

L'Escola vol potenciar que les assignatures de grau incorporin a les seves pràctiques la presència dels estudiants sèniors (de 3r i 4t curs) a l'aula, amb un major aprofitament de la docència presencial, així com ajudar al professorat en el desenvolupament de les pràctiques de laboratori.