Avisos de la Gestió Acadèmica

Canvi estudis estrangers 22-23

[16/06/2022]

Al següent enllaç. trobareu la resolució sobre els canvis d'estudis universitaris estrangers de l'Escola d'Enginyeria. Als alumnes admesos us enviarem un mail amb els reconeixements i els passos a seguir.

Canvi d'estudis universitaris espanyols

[16/06/2022]

Al següent enllaç del web trobareu la resolució sobre els canvis d'estudis universitaris espanyols de l'Escola d'Enginyeria. Als alumnes admesos us enviarem un mail amb els reconeixements i els passos a seguir.

ASSIGNACIÓ MENCIÓ - Grau en Enginyeria Informàtica 2021-22

[11/06/2021]

IMPORTANT

ASSIGNACIÓ DEFINITIVA DE MENCIO EN EL GRAU EN ENGINYERIA INFORMÀTICA

S’obre un termini, entre el 14 i 20 de juny, per sol·licitar l’assignació de menció a l’alumnat del Grau en Enginyeria Informàtica que no finalitzi estudis aquest curs 2020-21 i que hagi de cursar assignatures obligatòries i/o optatives de menció.

Segons el Pla d’estudis del Grau en Enginyeria Informàtica, l’alumnat ha de completar 48 crèdits d'una intensificació per obtenir el títol de graduat/da i la menció corresponent.

Aquesta intensificació o menció s’ha de cursar a 3r perquè els 48 crèdits són tots obligatoris. Les mencions que s’imparteixen són les següents:

  • Menció en Enginyeria del Software
  • Menció en Enginyeria de Computadors
  • Menció en Computació
  • Menció en Tecnologies de la Informació

Més informació.

Per a qualsevol dubte o consulta, contacteu amb la Gestió Acadèmica i de Serveis: ga.enginyeria@uab.cat / 93 581 30 49

Encara no disposes de cap certificat digital?

[01/02/2021]

El certificat digital és OBLIGATORI per a realitzar Pràctiques externes o TFE (Treball Fi d'Estudis) en entitats o empreses i altres tràmits amb les administracions públiques.

idCAT: el podeu sol·licitar gratuïtament amb cita prèvia a l'Oficina de Registre del Rectorat. Altres certificats reconeguts a la UAB.

El certificat digital s'utilitza per signar electrònicament i fer molts tràmits administratius a distància. No et quedis enrere. Fes-te'l ja!

Avís tancament vacances Nadal

[21/12/2020]

TANCAT

del 23 de desembre del 2020 fins al 6 de gener de 2021 inclosos